Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 58 000 termék
{{ aa_name() }}

Gyermek fali lámpák

Gyermekszobák

Gyermekek apró, kis méretű lámpatestek, amelyek a falra vannak szerelve és az úgynevezett szakaszhoz tartoznak. dekoratív és támogató világítás.

Ideálisan alkalmas olyan helyekre, ahol nincs túl sok hely pl. A gyerekek falfelszerelése jó megoldásnak bizonyul, ha nincs szükség erős világításra.

gyerekek számára gyermek lámpa éjjeli lámpa gyerekeknek

Gyermek lámpák, mint egy jó fényforrás

A fali lámpák lágy és gyengéd fényt biztosítanak, ami nem árt a szemednek. Az ágy fölé szerelt gyerekek tökéletesen eloszlatják a sötétséget, és éjjeli lámpaként használhatók - ideális az olvasáshoz.

Melyik fali lámpa egy gyermek számára?

A világítótestek a világítótestekből felfelé vagy lefelé irányíthatják. Az árnyékuk átlátszó vagy tejszerű lehet. A fali lámpa zárt vagy nyitott fényt adhat. Ha finom megvilágítást szeretne készíteni, javasoljuk, hogy tejszínt vagy átlátszatlan árnyalatokat válasszon.

Az újszülöttek szemei nagyon kényesek, ezért választaniuk kell, hogy ne adjanak erős, ragyogó fényt, hanem finom és finom - ebben az esetben javasoljuk, hogy széles árnyékoló lámpák széles választékát használja. Az ilyen foltok színei finomak - pasztellek, fényesek. Az idősebb gyermekek és diákok tele vannak energiával, és elsősorban arra használják, hogy megismerjék a körülöttük lévő világot.

A szobájuk világítását elég magasra kell telepíteni, hogy ne sérüljön meg vagy sérüljön meg. A felnőtt gyermek szobájában a sconces által kibocsátott fénynek világosnak kell lennie. A boltunkban számos modell található a kisgyermekeink számára vonzó mesei motívumokkal. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a gyermekek fali lámpáinak kínálatával

Világítási Tudásközpont - Blog

Hogyan világítsuk meg a gyermekszobát Children lamps

Míg a ház és az egyes helyiségek megvilágítása nem okoz sok gondot, a közmondásos „lépcsők” elkezdődhetnek a gyermekünk szobájához megfelelő fény kiválasztásakor, ahol különös szerepet játszik. A gyermekeknek szánt lámpák kategóriában a lámpatestek összes legérdekesebb modelljét összpontosítjuk, amelyeket kifejezetten gyermekeink számára terveztünk.

Gyermek fali lámpák