Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Komódok

Komódok

A komódok ideális bútorok minden otthon számára, hiszen nagyszerű helyet biztosítanak a tárolásra és a dekorációra egyaránt. Webáruházunkban széles választékban találhatók meg a legkülönfélébb stílusú és méretű komódok, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek és ízlésének.

Miért válasszon komódot?

A komódok sok előnnyel járnak, amelyek miatt érdemes beszerezni egyet otthonába:

 • Praktikus tárolóhely: A komódok rendelkeznek fiókokkal, polcokkal vagy mindkettővel, így kényelmesen elhelyezheti benne a tárgyait, legyen szó ruhákról, könyvekről vagy éppen dísztárgyakról.
 • Dekoratív megjelenés: A komódok nemcsak funkcionálisak, de esztétikailag is vonzók lehetnek. Különböző stílusokban és anyagokban kaphatóak, így könnyedén megtalálhatja a számára leginkább illő darabot.
 • Térkihasználás: A komódok a legkisebb helyeken is elférnek, így tökéletesek lehetnek a szűkebb lakások vagy kis méretű szobák esetén is.

Választási szempontok

Amikor komódot választ, fontos figyelembe venni az alábbi szempontokat:

 • Méret: Mérje fel a rendelkezésre álló helyet, hogy megtalálja a megfelelő méretű komódot. Ne feledje, hogy a komód ajtajainak vagy fiókjainak nyitásához elegendő helyre lesz szükség.
 • Anyag: Válassza ki az Önnek leginkább tetsző anyagot, legyen az fa, fém vagy műanyag. Fontos, hogy az anyag tartós és könnyen tisztítható legyen.
 • Stílus: Gondoljon a lakásának stílusára és döntse el, milyen típusú komód lenne a legmegfelelőbb. Legyen az modern, vintage vagy éppen vidéki stílus, a választékunkban biztosan megtalálja a számára leginkább passzolót.

Hogyan rendelhetek komódot?

Az alábbi lépésekkel egyszerűen rendelhet komódot webáruházunkból:

 1. Válassza ki a számára legmegfelelőbb komódot a kategória oldalán.
 2. Kattintson a "Kosárba teszem" gombra a termék oldalán.
 3. Menjen a kosár oldalra, ellenőrizze a rendelésének részleteit.
 4. Adja meg a szállítási és fizetési információit.
 5. Kattintson a "Megrendelés elküldése" gombra és kész is!

Webáruházunk garanciája

Mindig biztosítunk garanciát a komódokra, hogy megfeleljenek az Ön elvárásainak. Ha bármilyen probléma merül fel a vásárlás után, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, és mi mindent megteszünk azért, hogy megoldjuk a helyzetet.