Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Fából készült fotelek

Fából készült fotelek

Fa fotelek - klasszikusok a legjobbak szerint

A fából készült fotelek a legjobb példa arra, hogy a klasszikus soha nem öregszik meg a bútoriparban. Népszerű évekkel ezelőtt, a huszadik század kilencvenes éveiben, amelyet részben a teljesen kárpitozott bútorok beáramlása váltott fel, most visszatérnek a szívességükhöz. Milyen modellek kaphatók jelenleg a piacon, és milyen belső terekkel fogják harmonizálni?

Fotelek a belső térben

A fotelek, valamint egyéb bútorok és használati tárgyak több száz éve nemcsak tisztán praktikusak, hanem dekoratívak is. Ma már teljesen tisztában vagyunk azzal, hogy mennyire fontos a közérzetünk számára a környezet, amelyben élünk és dolgozunk. Amikor a fotelekre, mint a belsőépítészet elemére összpontosítunk, érdemes megfontolni, hogy milyen követelményeknek kell megfelelniük?

Fa belső fotelek a belső térben

A fotelek pihenésre ösztönöznek, alapjuk az ülés kényelme - ebből a szempontból fontos a szivacsok, rugók, szalagok és az ülés funkcionalitását meghatározó egyéb elemek kiváló minőségű kitöltése, sűrűsége és minősége. A bútorok megjelenése sem kevésbé fontos. Illeszkednek a belső tér karakterébe, hangsúlyozzák annak jellegét, finoman harmonizálnak vele, vagy a szoba fókuszpontját képezik, eredeti megjelenésével felhívják magára a figyelmet. A fából készült fotelek tökéletes megoldást kínálnak különböző igényekhez. A fakeret univerzális, és minden belső térben jól működik. Ebben az esetben a fa olyan, mint egy festmény váza, amely hangsúlyozza annak jellegét. Csakúgy, mint egy műalkotás esetében, a fotel fa elemei is teljes egészében harmonizálnak.

Nappali fotelek

A nappali fotelek olyan bútorok, amelyek kényelmet nyújtanak a ház lakóinak és vendégeinek egyaránt. Kényelmük miatt a rajtuk ülő emberek vonakodva elhagyják őket. Kényelmesek és hosszabb pihenésre ösztönzik. A nappali fotelek sokféle stílusban és színben kaphatók. A minták, formák és színek sokasága megkönnyíti mindenki számára az ízlésének és igényeinek megfelelő bútorok összehangolását

Boho stílusú fotel

Az egyik karosszék-elrendezési javaslat a boho stílus, amelynek fő feltételezése a szabadság, a szabadság és a kreativitás. A minták gazdagságát és változatosságát itt gyakran merész színkoncepciók ötvözik. A Boho stílusú fotel belső dekoráció, amely mágnesként vonzza a tekintetet. Stílusilag hasonló bútorokkal kombinálható, vagy éppen ellenkezőleg - a minimalista dekoráció ellensúlyaként kezelhető.

Fából készült fotelek