Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Székek

Székek

Étkező székek széles választéka

Az ebédlőben található asztal és székek a legfontosabb bútorok ebben a szobában, amelyek valóban meghatározzák a stílust. Az étkező méretének arányában kell kiválasztani őket, színüknek és karakterüknek meg kell egyeznie a ház általános befejezési típusával. Az étkező székeknek egyformáknak kell lenniük a szobában, és szorosan illeszkedniük kell az asztalhoz (jó lehetőség a teljes készlet megvásárlása). Az ebédlőben kárpitozott, fából vagy kárpitozott székek találhatók . A könnyen tisztítható modellek is remekül működnek.

Kényelmes és stílusos irodai székek

Az irodai munka a számítógép előtt és az íróasztalnál azt jelenti, hogy sok órán át egy helyen kell ülni, nagy megterheléssel a hátunkon. Emiatt az irodában a legfontosabb bútor, amelyet gondosan kell kiválasztani, az irodai szék . Kényelmesnek, funkcionálisnak és tartósnak, valamint stílusosnak kell lennie, aminek köszönhetően az irodai megjelenés megfelelő karaktert kap. Kényelmes profilos háttámlával, kartámaszokkal vagy fejtámlával ellátott, sokféle anyagból - bőrből, velúrból vagy természetes bőr utánzókból álló - irodai székeket kínálunk.

Minden stílushoz illő kárpitozott szék

Kínálatunk a kárpitozott székek széles választékát tartalmazza, bármilyen színű megrendelés lehetőségével. A különféle modellek nagy választéka lehetővé teszi, hogy megtalálja azokat, amelyek tökéletesen megfelelnek otthona vagy lakás stílusának. Kárpitozott székeket fognak használni a konyhában, az ebédlőben vagy a nappali asztalánál. Sokoldalúságuk a felhasznált anyagok sokféleségéhez kapcsolódik, ami vonzó árral és érdekes dizájnnal párosul.

Modern székek

A kínálatunkban kapható modern székek lehetőséget kínálnak stílusos bútorok megvásárlására vonzó áron, amelyek minden szobához modern megjelenést kölcsönöznek, extravaganciával és ízléssel. A modern székek tökéletesen illeszkednek egy futurisztikus, glamour vagy loft stílusba. Fontos, hogy megfelelő anyagérzékkel és egy kis bátorsággal rendelkezzen formájuk megválasztásakor. A modern székek széles választéka minden igényt kielégít.

Székek