Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Ágyak

Ágyak

A kényelmes ágy az alapja a jó minőségű alvásnak. Nézze meg online áruházunkban az ágyak széles választékát, és válassza ki azt a modellt, amelyik a legjobban megfelel.

Melyik ágyat válassza a hálószobába?

A hálószobák ágyai egy- és kétszemélyes ágyakra oszthatók. A hálószoba ágyának kiválasztásakor figyeljen a tervezésre. Ha a klasszikus belső terek kedvelője, akkor biztosan kedveli a fából készült ágyat. A modern stílus szerelmeseinek javasoljuk a fémszerkezetű ágyakat. A kárpitozott ágyak szintén remek megoldást jelentenek, mivel minden bizonnyal díszítik a hálószobát.

Kontinentális ágy - kényelem és elegancia

A kontinentális ágy rendkívül elegáns hálószobai felszerelés. Ezenkívül rendkívül kényelmes. Az ágy tövében általában egy nagy láda található, amelybe ágyneműt helyezhet, ennek köszönhetően a hálószobája rendben lesz. A kontinentális ágy elegáns fejtámlája remekül díszíti a hálószobát. Kontinentális ágy kiválasztásakor érdemes a matracot zsebformával ellátni, amely elkerüli a hullámhatást a másik ember mozgása közben.

Franciaágy - pihenjen egy nap után

A kétszemélyes ágy tökéletes az együtt alvó emberek számára. A kényelmes és kellően nagy ágy mindkét embert jól alszik. Az egyedül alvó emberek számára is jól fog működni, akik értékelik a kényelmet és pihenni akarnak egy nehéz nap után. A kétszemélyes ágy felépítése egyszerű szerkezeten alapulhat, vagy az alján egy szekrény található, amelyben például ágynemű tárolható.

Fém ágy - tartóssági garancia

A fémszerkezetű ágyak garantálják a tartós bútordarabot, amely sok éven át szolgál. A fém ágy eredeti ötlet a belsőépítészethez. A fémágyak fejtámlái egyszerű formában és gyönyörű díszminták formájában egyaránt kaphatók. A fémszerkezetű ágy remekül működik a kis helyiségekben, mert nem tűnik olyan nyersnek, mint a kárpitozottak. Kaphatók egy- és kettős változatban egyaránt.

Ágyak