Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 58 000 termék
{{ aa_name() }}

WoodMan bútorok

WoodMan bútorok - kiváló minőségű bükkfa termékek.

Masszív fából készült szabadidős bútorokat mutatunk be Önnek. Ezek közé tartoznak a robusztus ágyak, a többfunkciós kanapék, a fotelek, valamint a kávé- és éjjeliszekrények. A fő tervezési ötlet az időtlen design és a funkcionalitás ötvözése természetes anyagok felhasználásával. A WoodMan termékek ideálisak a vendégszobába, így kis területen is kényelmes teret nyerhet.

Szófotelek vagy alvófunkcióval ellátott kárpitozott bútorok érdeklik?

A WoodMan márka termékei határozottan évek óta figyelemre méltó alkalmazásokkal rendelkező bútorok. A nappaliban jól működik a Le MAR kanapéágy, amely extra alvóhelyet biztosít. Egy másik érdekes kialakítás az Allegro kanapé, amely önmagában akár 3 bútor funkcióit is magában hordozza. Jól működik klasszikus kanapéként, fekvőhelyként és egyszemélyes ágyként a vendégek számára. A skandináv klasszikusok rajongóinak a MEXICO modellt ajánljuk. Ebben a sorozatban a kanapéhoz egy karosszék és egy azonos nevű dohányzóasztal tartozik. Együtt egy kényelmes szettet alkotnak a családdal és barátokkal töltött pillanatokhoz.

Gondolkodik azon, hogy mennyibe kerül egy futon? Válassza ki az Ön számára tökéletes modellt.

Kicsi a hely, és tudja, hogy egy hagyományos kanapé túlterhelné a szobát? Az ideális megoldás ebben a helyzetben a divatos Layti futonok lesznek, amelyek 2 méretben kaphatók. A kibontási funkció akkor is jól jön, ha vendégeket lát vendégül. Annak érdekében, hogy kényelmesen tölthessék az éjszakát, érdemes gondoskodni egy kényelmes pihenőhelyről. Az erkélyablak mellé helyezett futon egyedi zugot teremt a hűvös estékhez. Egy meleg ital és egy jó könyv kíséretében egyetlen este sem lesz szörnyű.

Készüljön fel a kényelmes éjszakai pihenésre.

A kényelmes ágy minden hálószobában elengedhetetlen kellék. A minimalista modell választásával további helyet nyerünk. A hagyományos japán dizájnnal rendelkező termékcsalád forró trenddé vált. Az ágyak számos színben kaphatók. A klasszikus formatervezésnek köszönhetően jól működnek, függetlenül a belső terektől. Ezekért a modellekért és még sok másért tekintse meg kínálatunkat. Választékunkban talál termékeket az otthon és a kert számára. Könnyedén elérheti a kényelmes belső teret modern stílusban. Szívesen!

WoodMan - Vélemények a termékekről


Franciaágy 200x220 Carre, nyers, tömör bükkfa, minimalista design
2022. november 25.
Nagyszerű minőség és kivitelezés. tömör fából készült ágy. el vagyok ragadtatva!!!

WoodMan bútorok