Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Szervezők

Szervezők

A személyes holmik rendetlensége megőrjíthet. A probléma az íróasztal helyének megszervezésével , apróságok hiányával, logikai rend hiányával a kozmetikában ... és akár a fontos dátumok elfeledése is - ezeket a problémákat a szervező megoldhatja!

Bútor kiegészítők - hatékony szervező

Hatékony , vagyis olyan, amibe belefér minden olyan dolog, ami eddig az asztalon maradt. Polcok, rekeszek, akasztók - ezek mind segíthetnek rendetlenségében. Szervező lehet egy bútordarab, amelyen nem tud egy notebook a legfontosabb jegyzeteket, a kedvenc könyve, kulcsok, tokok szemüveg, telefon, kulcs, tollak, stb szervezők egy táblára megvásárolhatók parafa vagy fémháló amelyre felakaszthat valamit.

Szervező egy gyermek számára

Nemcsak a felnőtteknek kell rendezniük a terüket. Anyaga szervezőknek játékok vagy babaápolási tartozékok megkönnyíti működését a gyermekek térben. A tinédzser számára színes szervező olyan lesz, mint egy fésülködő asztal, ahol egy kis hölgy elrejti kincseit vagy eszközeit a kreatív játékhoz. Egy kisgyermek sarka egyszerűen nem nélkülözheti egy ilyen hasznos tárgyat, amely szintén a belsőépítészet eleme lehet.

Kozmetikai szervező? Miért ne ?!

Azok a nők, akik figyelnek a saját megjelenésükre, gyakran rendetlen kozmetikumokkal küzdenek. Rúzsok, tinták, körömlakkok, árnyékok, balzsamok ... elvégre az egészet el kell rendezni valahol, és meg kell védeni a sérülésektől. Egy funkcionális kozmetikai szervezőnek meg kell oldania a problémát. Az apró tárgyakat fiókokba lehet tenni, míg a nagyobbakat polcokra kell helyezni, miközben fenntartjuk azt az elvet, hogy a legmagasabb kozmetikumokat - krémeket, ecseteket, tintákat - hátul, az alsóakat pedig legelején helyezzük el. Ez a szabály lehetővé teszi, hogy gyorsan megtalálja a keresett elemet.

Falszervező - csak nőnek szól?

Úgy tűnhet, hogy csak a nők küzdenek rendetlenséggel az asztalukon, és ez a probléma mégis a társadalom férfi részét is érinti - és nem csak olyan helyeken, mint garázsok vagy műhelyek! Ízléses, komoly , visszafogott színű szervező megoldja a rendetlenség problémáját minden férfi asztalán.

Szervezők