Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Világító tükrök

Világító tükrök

Tükörrel kell ellátni minden otthon felszerelését?

Rendkívül gyorsan válaszolunk, hogy: igen. Ez egy szükséges eszköz, vagy ha úgy tetszik, egy kiegészítő, amely nemcsak a folyosón, de a hálószobában, az öltözőasztal mellett, a fürdőszobában és a szekrényben is jól működik. A tükrök soha nem lehetnek elégek, és miért szánunk rájuk annyi időt a belsőépítészet során?

Tükör a folyosón, minden otthon szükséges eleme

A folyosó falait úgy kell kialakítani, hogy azok maximálisan teljesítsék funkcionális funkciójukat. Az egyik felületen felakaszthatja a vállfákat, vagy elhelyezhet egy ruhásszekrényt a mélyedésben. Ez nem változtat azon a tényen, hogy a szemközti falat tükör számára kell fenntartani. Minél érdekesebb a választott modell, annál szebben hangsúlyozza a belső kialakítást, a domináns stílust, és a vendégek gyakrabban figyelnek rá. Ne feledje, hogy a folyosó az első szoba, ahová meghív minden látogatót - jó benyomást kelt.

Világító tükör - hol fog működni?

Ahol a tökéletességre és a jó láthatóságra van szükség a napi higiéniai eljárások során, meg kell gondolkodnunk egy megvilágított tükör felszerelésén. Ez egy kényelmes és egyben nagyon modern lehetőség, amely feladatait sminkeléskor vagy arcszőrzet borotválásakor látja el. A megvilágított tükör nagyon jól visszatükrözi a fényt, tökéletesen hangsúlyozza a modern stílust és a kiválasztott csempéket. Meglátja, hogyan alakul a mosdó melletti terület csodálatos helyként a mindennapi, otthoni SPA kezelésekhez.

Sminktükör - érdekes dekoratív és praktikus lehetőség

Ha szereted magad festeni, vagy profin csinálod, akkor ki kell választanod a sminkeléshez egy megfelelően elkészített tükröt. A megvilágítás lehetővé teszi, hogy tökéletesen vékony vonalat hozzon létre a szemhéjon, a szempillaspirálon és a színes ajkakon, mint még soha. Az arc minden eleme elég jól látható lesz ahhoz, hogy mindig hibátlanul nézzen ki.

Nem szereti az unalmat? Válasszon dekoratív tükröt otthoni elrendezéséhez

A kerek tükrök, gazdag keretben vagy meghatározott színvilágban, az utóbbi időben nagyon divatosak. Sok új modell szintén eredeti boho tükör és provence-i stílusban. Ebben a kategóriában biztosan megtalál egy tökéletes terméket az Ön és belső terének számára.

Világító tükrök