Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Bárasztalok

Bárasztalok

Loft stílusú bárasztalok

A belsőépítészetben a loft és az ipari stílus egyre gyakrabban fordul elő, amelyeket szigorúság jellemez. A loft stílusú bárasztalok általában fekete keretként szolgálnak, és fekete lábtartók. A váz kiváló minőségű acélból készül, és a kontrasztos fa teteje tökéletesen kiegészíti az egészet. Az egészet hűvös és minimalista stílusban őrzik, utalva a gyárak dekorációjára.

Miért válasszon egy kerek bárasztalt a konyhához?

A kis konyhákban, különösen azokban, amelyeket zárt helyiségként terveztek, minden jól fejlett centiméter számít, így egy kerek bárasztal tökéletes lesz. Az alsó, kerek alap biztosítja az asztal stabilitását és tapadását a padlóhoz. Az egyik láb és a kerek teteje lehetővé teszi a székek bárhol elhelyezését.

Hogyan válasszunk bárszéket a széklethez?

A rúdasztal kényelmének biztosítása érdekében a magasságát megfelelő módon kell kiválasztani. Először is, bár asztal bárszék kell megfelelően magasabb, mint az ülés a bárszékre, az ajánlott magasság különbség körülbelül 30 centiméter. A rúdasztalok tipikus méretei 80 és 120 cm között vannak. Egy ilyen magasság biztosítja a kényelmet a reggeli, ebéd, vacsora vagy gyors kávé alatt.

Kiterjesztve a konyhát egy magas bárasztallal

Ha további helyet kell találnia a konyhában az étkezéshez, a magas bárasztal tökéletes lesz, mivel több funkciót is elláthat. Először is, egy ilyen asztallal elválaszthatja a konyhát a lakás többi részétől, és nyitott helyiségek esetén további munkalapot szerezhet a konyhában

Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a bárasztalok kínálatával!