Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Faliképek a szobákhoz

Faliképek a szobákhoz

Faliképek a szobákhoz

Üdvözöljük a webáruházunkban, ahol egyedülálló és gyönyörű faliképek széles választékát kínáljuk a szobákhoz. Ez a kategória több száz különböző stílusú és témájú faliképet tartalmaz, amelyekkel feldobhatja otthonát.

Miért válasszon faliképeket a szobákhoz?

A faliképek remek módja annak, hogy személyiséget és egyedi stílust adjon a szobáknak. Legyen szó nappaliról, hálószobáról vagy gyerekszobáról, ezek a dekorációk kiválóan illeszkednek bármilyen térbe. A faliképek kiválasztásával otthonának egyedi atmoszférát teremthet, és kifejezheti saját ízlését és érdeklődési körét.

Milyen típusú faliképek találhatók ebben a kategóriában?

Ebben a kategóriában számos különböző típusú falikép található. Kínálatunkban megtalálhatók absztrakt művek, tájképek, városi panorámák, virágok, állatok és még sok más. Minden falikép magas minőségű festékkel készül, így garantáltan hosszú élettartammal rendelkezik és gyönyörűen mutat a falon.

Hogyan válasszam ki a megfelelő faliképet?

A megfelelő falikép kiválasztásához először gondolja át a szobájának stílusát és hangulatát. Ha modern és minimalista környezetben él, akkor válasszon egyszerűbb és absztraktabb faliképeket. Ha romantikus és vintage hangulatot szeretne, akkor válasszon virágos vagy tájképekkel díszített faliképeket. Fontos, hogy a falikép harmonizáljon a szoba többi berendezésével és színeivel, így a legjobban ki tudja mutatni a szépségét.

Hogyan tudom felhelyezni a faliképeket?

A faliképek könnyen felhelyezhetők. A legtöbb falikép házhozszállításkor tartalmazza a szükséges felszerelést, például akasztókat vagy ragasztószalagot. Először döntse el, hogy hol szeretné elhelyezni a faliképet, majd kövesse az utasításokat a megfelelő felszereléshez. Ha bizonytalan lenne a felhelyezési folyamatban, mindig kérjen segítséget egy szakembertől vagy kérdezze meg az ügyfélszolgálatunkat.

Ne habozzon tovább, böngéssze át kategóriánkat, és válasszon egy gyönyörű faliképet, amely feldobja otthonát! Garantáltan megtalálja az ideális faliképet a szobáihoz a webáruházunkban.

Világítási Tudásközpont - Blog

Hogyan lehet eltávolítani a háttérképet? Tapéta eltávolítása a falról

A színes háttérképek divatja egyszer visszatér, egyszer elmúlik. Ezzel eljön az ideje, hogy vagy ragasszuk az anyagot a falra, vagy eltávolítsuk a tapétát. És bár a bemutatott példákból a munka első szakasza, azaz a tapéta ragasztása meglehetősen kellemes, a háttérképet nem távolítják el teljesen. Hogyan kell kezelni a tapéta falról való eltávolítását? Itt van az útmutatónk. Végigcsinálja a munka következő szakaszait: lépésről lépésre.

Faliképek a szobákhoz