Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Kerti fotelek

Kerti fotelek

Hogyan válasszuk ki a tökéletes kerti fotelt?

Esztétikus, kényelmes, tartós - így kell kinéznie egy kerti fotelnek, amely tökéletesen ellátja funkcióját. Az ebbe a kategóriába tartozó kerti bútorok kialakítása lehetővé teszi, hogy klasszikus karfás fotelek közül válogasson, kifinomultan, nyugágyakkal vagy függesztett fotelekkel, gyengéd, pihentető ringató funkcióval. Válasszon egyet, ahol kedvenc formájában töltheti el az idejét: kávé elfogyasztása, könyvolvasás vagy csak egy szundítás egy kényelmes ülésen, állítható háttámlával.

Az erkély zászlóshajó bútora

A méretét tekintve egy szerény erkély is álomszegletgé válhat. Az erkélyes foteleknek köszönhetően helyet fog kialakítani, ahol elakad a lélegzet a mindennapoktól, nyáron pedig vendégeket fogad. Fontos, hogy az ilyen típusú bútorok univerzális ülésmélységgel, ergonómikusan körvonalazott háttámlával, valamint megfelelő párnákkal rendelkezzenek, amelyek könnyen tisztíthatók. További kényelmet nyújtanak a kartámaszok és a lábtartók is, amelyek a jól megtervezett bútorokban nem foglalnak el további helyet, és jelentősen növelik vonzerejüket.

Készítse el terasz bútorkészletét

Üzletünkben széles választékot talál a kerthez vagy a teraszhoz tartozó fotelekhez, amelyeket könnyedén összeállíthat egy társalgóba, amelybe más kategóriájú bútorok tartoznak. A hozzá illő, ugyanolyan stílusú dohányzóasztallal és kanapéval igazi szabadtéri nappalit hoznak létre, amely semmiképpen sem alacsonyabb a hagyományos nappali kényelménél.

Kerti bútor - műanyag vagy természetes?

A kerti foteleknek, mint minden kültéri használatra szánt bútornak, megfelelő anyagból kell készülnie. Évek óta népszerűek a műanyagok, például a polirattan, amelyek hasonlítanak a hagyományos alapanyagokhoz, de sokkal jobban ellenállnak az időjárási körülmények káros hatásainak. A természetes rattanból vagy fából készült fotelek szezonális gondozást igényelnek - de a kényelem nem éri meg?

Kerti fotelek