Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Pitypang

Pitypang

Pitypang - Virágzás és szépség a kertben

A Pitypang kategóriában olyan növényeket találsz, amelyek különleges szépségükkel és virágzásukkal varázsolják el kertedet. A pitypangok színpompás virágai és lenyűgöző formái nemcsak a kertedet díszítik, de vonzzák a pillangókat és más rovarokat is, így élettel töltik meg az otthonod környékét.

Mikor és hogyan kell ültetni a pitypangokat?

A pitypangokat legjobb tavasszal vagy kora nyáron ültetni, amikor a talaj már kellően felmelegedett. Először is, válassz ki egy napos vagy félárnyékos helyet a kertedben, ahol a növények megfelelő mennyiségű napfényt kapnak. Áss egy lyukat, amely kétszer olyan mély és széles, mint a pitypang gyökeres bogyója. Helyezd a növényt a lyukba, tömörítsd meg a talajt körülötte, majd öntözd meg alaposan. Ne felejtsd el rendszeresen öntözni a pitypangokat, hogy megfelelően fejlődjenek és virágozzanak.

Milyen gondozást igényelnek a pitypangok?

A pitypangok általában könnyen gondozhatók, de néhány dologra figyelned kell. Fontos, hogy rendszeresen öntözd a növényeket, különösen a szárazabb időszakokban. Távolítsd el az elszáradt vagy hervadt virágokat, hogy ösztönözze a növények új virágzását. Ha a pitypangok túl sok helyet foglalnak el, vághatsz belőlük, hogy megőrizd a kerti rendezettséget. Télen szükség lehet a pitypangok védelmére, így takard be őket egy védőfóliával vagy a kerti mulccsal.

Milyen típusú pitypangok találhatók a webáruházban?

A webáruházunkban számos különböző pitypangfajtát találsz. Az egyik legnépszerűbb a Taraxacum officinale, amelynek sárga virágai és zöld levelei vannak. Emellett más színű pitypangokat is találhatsz, például fehéreket, rózsaszíneket vagy lila színűeket. Mindegyik fajta más és izgalmas megjelenést kölcsönözhet kertednek. Nézd meg a webáruházunk kínálatát, hogy megtaláld a számodra legszebb pitypangokat!