Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Karkötők

Miért válasszon minket?

Az online karkötő választékunkkal garantáltan megtalálja az Ön stílusához és ízléséhez illő karkötőt. Különleges és egyedi design-okkal, minőségi anyagokkal és megfizethető árakkal kínáljuk termékeinket.

Milyen típusú karkötőket talál nálunk?

A karkötő kínálatunk széles skálát ölel fel, így mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt. Nálunk megtalálhatóak a klasszikus fém karkötők, a divatos bőr karkötők, a kővel díszített karkötők, a gyöngyös karkötők és még sok más egyéb stílusban és anyagban készült karkötő.

Hogyan válasszam ki a megfelelő karkötőt?

Ha karkötőt szeretne vásárolni, először gondolja át, milyen alkalomra szeretné viselni. Egy elegáns eseményre esetleg egy ezüst vagy arany karkötő lehet a legjobb választás. Ha egy bohém stílusú outfitet szeretne feldobni, válassza a színes vagy bőr karkötőket. Ha pedig egy személyes ajándékot keres, egy gravírozott vagy medálos karkötő lehet a tökéletes választás.

Milyen méretű karkötőt válasszak?

A karkötő méretének kiválasztásához mérje meg a csuklóját egy mérőszalaggal vagy egy vékony zsineggel. A mérőszalag vagy a zsineg kényelmesen kell illeszkedjen a csuklójára, ne legyen sem túl szoros, sem túl laza. Ezt a méretet válassza a karkötők közül, de természetesen minden termékünknél megtalálható a méret információ is.

Hogyan tisztítsam meg a karkötőmet?

A karkötő tisztítása attól függ, hogy milyen anyagból készült. Általánosságban elmondható, hogy a fém karkötőket puha, száraz ruhával törölje át, míg a bőr vagy textil karkötőket enyhe szappanos vízzel tisztítsa meg. A kővel díszített karkötőket pedig ajánlott óvatosan kezelni és kerülni a vegyszerek érintkezését.