Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Kis kerti asztalok

Kis kerti asztalok

Kerti asztal speciális feladatokhoz

A kerti asztaloknak, megjelenésüktől függetlenül, elsősorban működőképeseknek kell lenniük. A modern és esetleg könnyű konstrukciónak itt nagy jelentősége van, lehetővé téve a bútorok gyors áthelyezését olyan helyre, ahol arra szükség van. A hajtogatási lehetőség szintén kulcskérdés - a tökéletes kerti asztal modellnek rendelkeznie kell egy olyan mechanizmussal, amely lehetővé teszi, hogy egyszerűen tárolhassa szekrényben, garázsban vagy erkélyen.

Kerti bútorok kiegészítése

A teraszon lévő asztalok a teljes méretű asztalokkal ellentétben általában nem sok helyet foglalnak el, így tökéletesen kiegészítik a társalgót vagy étkezőgarnitúrát. Egy kerek vagy téglalap alakú kis kerti asztal használható például egy kerti parti alkalmával kiegészítő asztallapként italok vagy étkészletek számára, ugyanakkor kényelmet nyújt, miközben kávét iszik a kert bármely részén.

Reprezentatív bútor a teraszhoz

A megjelenéssel ellentétben nem a funkcionalitás az egyetlen előnye a teraszasztaloknak - sokuknak nagy a dekoratív lehetősége. Ki mondta, hogy egy gyönyörű kerti asztal nem lehet virágágy, lámpaalap vagy valamiféle polc? Stílusos lábú, szokatlan anyagokból készült modellek, elegáns üvegtetővel vagy kifinomult formával tökéletesen kiegészítik a dekorációt és hangsúlyozzák a terasz elrendezésének stílusát. Fontos azonban figyelni az anyag megjelenésére, amelynek ellenállónak kell lennie a nap és a nedvesség káros hatásaival szemben.

A tökéletes bútor kis és nagy erkélyekhez

A kerti asztal olyan bútordarab, amely lehetővé teszi, hogy alacsony költség mellett is elrendezze az erkély terét. Egyszerű, összecsukható, könnyű és tartós anyagból készül, és nem csak ellenáll az időjárás szeszélyeinek, hanem egy igényes térbe is beilleszkedik, és könnyen lépést tart a felhasználók változó igényeivel. Másrészt a jellegzetes bisztró stílusú asztal, stílusos székekkel kiegészítve, úgy érzi magát, mint egy igazi kávézóban, anélkül, hogy kimennie kellene a városba.