Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Kerti edények

Kerti edények

Kerti edények: elegáns pont az "i" -en

A kerti edények a kertépítészet fontos elemei. Nemcsak gyakorlati, hanem mindenekelőtt esztétikai funkciót töltenek be, keveredve a növényvilág és a kerti felszerelések egyéb elemeivel. Vásárlásuknak nem véletlen, hanem szándékos választásnak kell lennie - ezért nézze meg a különféle méretekkel és formákkal rendelkező termékek széles választékát, hogy megtalálja azt, amely tökéletesen kiegészíti látását.

Kerti edények kerti bútorokhoz

Egy agyagos vagy fából készült tál, amely hangsúlyozza az idilli hangulatot, vagy egy modern, összetett doboz a kerti minimalizmus szerelmeseinek? Kínálatunkban szereplő termékek különféle formákkal, színekkel és textúrákkal ragadják meg magukat, így könnyedén hozzáillesztheti őket a kerti bútorok kialakításához és a kiszolgált növények jellemzőihez. A szép megjelenés azonban nem minden - csakúgy, mint a kerti bútorok esetében, érdemes az időjárás szeszélyeinek is ellenálló anyagot választani. A preferenciáktól függően választhat megfelelő impregnált fát, fagyálló kerámiát vagy szinte elpusztíthatatlan betont vagy szintetikus anyagokat, lehetőleg újrahasznosítva.

Világító kerti edények

A fenomenálisan megvilágított kert, finoman megvilágított terasz, a fénnyel vagy tornáccal kiemelt autóút a LED-es kivilágított kerti edények révén érhető el. Feladatuk nemcsak látványos vizuális effektus biztosítása, hanem sötétedés utáni kényelmes mozgás megkönnyítése is. A piacon kapható megvilágított edények vezetékes vagy vezeték nélküli meghajtásúak, és az általuk kibocsátott fény az élő növények számára is teljesen biztonságos.

Az erkélyes bútorok stílusos kiegészítője

Minden erkély a pihenés álomhelyévé válhat, ha jól bútorokat és stílusos edényeket választunk, amelyek kiemelik kedvenc növényeinek szépségét. Ha kis helyet díszít, akkor egy erős hangsúlyt felvehet egy nagy teraszcserép vagy klasszikus erkélydobozokból álló kompozíció formájában, amely a korláton áll vagy lóg.

Kerti edények