Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Fogasok

Fogasok

Ez a nehezen észrevehető, kabátokkal borított tárgy nélkülözhetetlen eleme minden otthonnak, üzletnek, nyilvános helynek, étteremnek, vonatnak ... Hosszú ideig cserélhető. Egy vállfát! Enélkül a belső tér rendetlenséggé válna.

Szükséges bútor kiegészítők

Az egy- vagy kettős akasztók , amelyek felszerelhetők például a konyhába vagy a fürdőszobába, javítják a ház működését. A fogas akkor lefagy egy törülközőt, egy ronggyal, a szükséges konyhai kiegészítők, mint például: villa és üstök a főzéshez, lábasok, lábat eltávolítására forró tepsik a sütőből, stb akasztók, mely számos egyedi horgokat kapcsolódnak lehet helyezni például kandalló mellett vagy műhelyben. Mi lenne a szekrény tartós és funkcionális akasztók nélkül?

Fogasok - melyek a legjobbak?

A króm- és műanyag fogasok ellátják szerepüket, például egy fürdőszobában, ahol a legtöbb tárgy vízzel érintkezik. Másrészt az öntöttvas vagy fém - amelyekre érdekes, dekoratív kialakítás jellemző - könnyen megtalálhatják a helyüket a kijárat mellett, vagy akár kívül. A nagy álló vagy függő fogasok, amelyek ellenállnak a nagy terhelésnek, alkalmasak lesznek téli, őszi és tavaszi napokra. Ezekhez kabátok, kabátok, sapkák és napernyők tartoznak.

Ruhafogas - hol álljon?

Függetlenül attól, hogy nyilvános vagy otthoni térről van szó, a vállfát alacsony forgalmú területen kell állni, vagy fel kell függeszteni. Biztos egy átjáróhely, és ezért az ajtó mellett egy sarok, egy előcsarnok a házban, egy fülke a folyosón. Minél magasabb a horog, annál jobb - megvédi a kabátokat és a kabátokat a piszkosulástól és a porosodástól. Nyilvános helyeken az álló fogasok hasznosak lesznek, minden oldalról elérhetőek.

A legjobb fogas a csarnokhoz

A ház az a hely, ahol szabadságot engedhetünk magunknak az anyagok kiválasztásában. Tehát a fa fogas , amelyet az előszobában helyezünk el, meleg, hívogató légkört hoz a belső térbe. Színének a színvilágtól és a belső kialakítástól kell függenie. Egyszerű, bonyolult kialakítás megfelelő lesz a klasszikus és minimalista belső terek számára. Másrészt a dekoratívabb megoldások - például a fantasztikusan kialakított fémmunkákból készült fogasok - jó megoldást kínálnak idilli légkörű otthonokhoz vagy régiségekkel rendelkező belső térhez.

Fogasok