Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 58 000 termék
{{ aa_name() }}

Kültéri süllyesztett lámpatestek

Kültéri süllyesztett lámpatestek

A kerti süllyesztett lámpák megvilágítják az utakat, a kis építészeti formákat, a garázsban közlekedő utakat, a nyári házak melletti területet, parkokban és terekben, magánszállodákban és házakban. Ezek nagyszerű tulajdonságok a tájtervezésben, mert különböző formában készülnek. A kültéri süllyesztett lámpatestek modernek és stílusosak, de mindegyikük technikailag kiemelkedik.

Süllyesztett kültéri lámpatestek: hogyan válasszuk ki az optimális világítást?

Kerti világítást vásárolhat a gyártó kritériumainak, minőségének, megbízhatóságának, modellezési stílusának, például egy villanykörte kiválasztásával. Napjainkban népszerűek a klasszikus kültéri süllyesztett lámpatestek, alumínium burkolattal, üvegárnyalattal és kifinomult kialakítással. Az eredeti alakzatok megkülönböztethetők: kerek, négyzet alakú, négyszögletes.

A kültéri süllyesztett lámpatestek kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek:

  • Esztétikus megjelenés
  • Alacsony energia fogyasztás
  • Egyedi fényhatások létrehozása
  • Alkalmazások széles skálája
  • Biztonság.

A kerti lámpa fénycső, LED, halogén / fénycső vagy villanykörte felszerelhető. A LED-világítás nagyobb hatékonyságot biztosít. A kültéri süllyesztett szerelvények kis méretűek, és a sugárzó fénysugár az egyik oldalra van irányítva. Használhatók könnyű projektek létrehozására a kertben, az utcán, anélkül, hogy aggódnának az energiaköltségek miatt. Kültéri kerti lámpák kényelmes és gazdaságos éjszakai lámpák. Ezek mozgásérzékelővel vagy hagyományos módon aktiválhatók.

Ez a külső világítás magas fokú védelmet nyújt, kivételes tulajdonságokkal és könnyű karbantartással. A világítóberendezés telepítése nem okoz nehézséget, mert a használati útmutató a lámpatesthez tartozik.

Süllyesztett kültéri lámpatestek - kerti világítás magas minőségű garanciával

Kültéri süllyesztett lámpatestek a szabad ég alatt helyezkednek el, egyidejűleg két funkcióval rendelkeznek: világítás és díszítés. Ezek az eszközök nem félnek a nehéz időjárási viszonyoktól és a mechanikai sérülésektől, mert nagy kopásállóságuk van. A beágyazott külső süllyesztett lámpatestek minősége jó minőségű. Az ilyen termékeknek nagy terheket kell ellenállniuk, ezért ütésálló anyagból készülnek, általában fémből.

A speciális gyártási technológiáknak köszönhetően a beépített lámpák ellenállnak a nedvességnek és a pornak, tartósságnak és megbízhatóságnak. Ilyen fényforrások telepítésével biztos lehet benne, hogy sok éven át megvilágítják a homlokzatot vagy a területet. Az ilyen lámpák fontos előnye a sokoldalúság: csak a termék felső része látható. A lámpatesteket az épület építészeti stílusától függetlenül lehet megvásárolni: minden homlokzatra néz.

Süllyesztett kültéri lámpatestek szinte láthatatlanok, de sikeresen teljesítik fő funkciójukat - fényt adnak. A talajba kerülnek, köztes kövek között vagy a falba. Az ilyen világítótestek előállításához leggyakoribb anyag az öntött alumínium, amely eloxált, krómozott és bármilyen színű festékkel festett. A diffúzorok általában átlátszó vagy átlátszatlan műanyagból vagy edzett üvegből készülnek.

Példa a modern és praktikus külső süllyesztett lámpatestekre

Négyszögletes süllyesztett lámpatest az Ares olasz falához való felszereléshez. Alumíniumszerkezet, alacsony réztartalmú nyomású öntéssel és homokfúvott üvegborítással. A kétrétegű bevonat nagy korrózióállóságot biztosít: az alumínium elemeket kettős réteggel festik, kiváló kémiai, mechanikai és UV-ellenálló és légköri ellenállással. Ez megerősíti az IP65 védelmi fokát.

Egy másik példa alumíniumból és edzett üvegből készült süllyesztett habarcs. Négyzet alakú és fekete burkolatú, és hatékonyan megvilágítja a házak, falak és kerítések falát. Az IP54-es védelem mértéke jelzi annak lehetőségét, hogy minden környezeti körülményben használják, mert ellenáll a nedvességnek, víznek, pornak, fagynak, hónak.

Világítási Tudásközpont - Blog

Tippek és ötletek a kültéri világításhoz Bega

A kültéri világítás inkább szükségszerűség, mint luxus. A kültéri világítás minden formában és méretben kapható, ezért sokféle felhasználási lehetőséget kínál. Függetlenül attól, hogy kiegészíteni kívánja-e otthonának dekorációját, vagy megpróbálja növelni a világítás szintjét az egész otthonban, a kültéri világítás segíthet.

Kültéri süllyesztett lámpatestek