Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Gyermek falfestmények

Gyermek falfestmények

Faliképek a gyermekszobához

Kihívást jelenthet a gyermekszoba falának meghatározott mintára történő festése. Ha nincs tehetségünk a festészethez, jobb, ha nem kockáztatjuk. Festés helyett jobb egy falfestményt ragasztani a falhoz. Megjelenése nagyban függ a szoba tulajdonosának életkorától és személyes preferenciáitól, de számos törvényszerűség megkülönböztethető. Olvassa el tippjeinket a gyermekek számára készült falfestmény kiválasztásához. A falfestmények segítenek abban, hogy érdekes hatást érjenek el a gyermek szobájában.

Tapéta gyerekszobához - jó ötlet egy újszülött szobájához?

Különböző iskolák vannak a gyermekszobák díszítésére. Az egyik azt mondja, hogy a falaknak fehéreknek kell lenniük, mert tisztaságot jelez, a másik - hogy minél színesebb, annál jobb. Mindkét állításban van némi igazság. A gyermek szobája feltétlenül tiszta, de színes is legyen. Ez nemcsak a belsőépítészet sajátos elképzelésének, hanem a gyermekek látásának sajátosságainak is köszönhető. Az élénk, színes színek jobban magára vonják a kisgyerek figyelmét. Csak néhány éves, aki kedveli a pasztelleket. Az újszülött szobájának tapétájának vagy falfestményének nem kell minden falat eltakarnia. Elég, ha a tapétát az egyik falra ragasztják, például az ablakkal szemköztire, vagy a kiságyra. Ez a színes dekoráció tökéletesen megfelel egy kisgyerek igényeinek, és díszíti a gyermek szobáját. Ha a falak többi részét fehér színben hagyjuk, kompromisszum lesz a gyermek sajátos igényei és a tiszta gyermekszoba felnőtt felfogása között.

Fali freskó gyerekszobához - mikor kellene erről dönteni?

Már több éves gyerekeknek megvannak a preferenciáik, némelyik meglehetősen meglepő, különösen, ha a mese negatív karakterét választják kedvencnek. A gyermekek tetején egyszerű minták is vannak - medvék, macskák, kutyák, labdák, napernyők, szivárványok. A szép háttérképet választó óvodások gyakran jelzik azokat, akiknek mesefigurák vannak, de inkább rajzoltak. Az animált vagy élő hősök iskoláskorú bálványokká válnak. Különböző motívumokkal készült falfestmények üzletünk weboldalán találhatók. Az első fotótapéta megjelenhet egy óvodás szobában. Ha csak óvodába jár, új szakasza nyílik gyermeke életében. Érdemes kombinálni a szoba megjelenésének megváltozásával, ezáltal hangsúlyozva, hogy mennyire fontos ez a változás. Ez egyben alkalom a színek és minták kombinálásának első órájára. A gyerekeknek nincs értelme felnőttként, ezért érdemes elmondani nekik, hogy egyes színek nem egyeznek, és például a kerekes övek nem egyeznek. De mindenképpen érdemes hagyni, hogy a gyermek kiválassza az első fotótapétát. Ha attól tartunk, hogy a választás ellentmondásos lesz, csak egy egyszerű trükkhöz folyamodjon: adjon gyermekének választási lehetőséget a szülők által elfogadott több közül. Ily módon a gyermek szobája kifejezést nyer.

Gyermek falfestmények - minták és színek keveréke

A "gyermek falfestmények" szlogen magában foglalja azt az ígéretet, hogy minden gyermek nemtől és kortól függetlenül talál valamit magának. A gyermekek falfestményei szó szerint mindent képesek ábrázolni az egyszerű grafikától a tájakat vagy nagyvárosokat ábrázoló panorámás fényképekig. Vannak háromdimenziós háttérképek is, amelyek miatt a szoba nagyobbnak tűnik. Ilyen optikai illúziókat gyakran használnak különösen kisebb helyiségekben - a komód fölötti vagy az ágy fölötti falfestmény vizuálisan több értékes métert adhat hozzá. A gyermekek falfestményei, különösen az idősebbek, nem mindig színesek. Néha finom fekete-fehér grafikákról van szó, amelyek diszkrét, de fontos dekorációi egy fiatal férfi szobájának. Oktatási funkciót is elláthatnak. A világtérképekkel, matematikai vagy kémiai képletekkel ellátott falfestmények nem ritkák. A falfestmény mindenképpen egyedi módon díszíti majd a gyermek szobáját.

A fiú szobájának tapéta nemcsak autók

Nem lehet titkolni, hogy Lightning McQueen a háttérképek gyakori hőse a kisfiúk szobáiban, de az autókon a gyerekkiadásban szereplő férfimodellek világa nem ér véget ezzel. A legkisebb gyerekek még kalózhajót is találnak. A kissé idősebb emberek szívesen fogadnak sport- vagy zenebálványokra. A fiúk semleges falfestményei közül a kék-zöld-barna tónusok dominálnak. Inkább a fiúk szobájában nincs fölösleges rózsaszín vagy piros szín. Ami nem jelenti azt, hogy ezek a színek tilosak, különösen a tűzoltók vagy az említett cikk-cakk rajongói számára. A fiú gyermekszobájához érdemes az érdeklődésének megfelelő motívummal ellátott falfestményt vásárolni. A geometriai falfestmények mindenképpen figyelmet érdemelnek, például azok, amelyek skandináv stílusban ábrázolják a hegyeket. A falak saját maga festése időre és ügyességre van szükség. Gyorsabb, könnyebb és olcsóbb lesz a megfelelő háttérképet elhelyezni. A gyermekszoba háttérképei remek alternatívát jelentenek a hagyományos falfestéshez.

Faliképek lányoknak - a hercegnőktől a flamingókig

Szinte minden lány szereti a rózsákat és a pasztelleket életük egy bizonyos pontján. Ez a szeretet az óvodában kezdődik és az iskolai oktatás első éveiben tart. Ezzel párhuzamosan lenyűgözi azt, ami szép és gazdag, így a csodálatos hintókban és még pompásabb kastélyokban álló hercegnők vannak a tetején. Ugyanakkor nem lehet megfeledkezni a szezonális divatról - a gyerekek egy bizonyos életkorig követik az állomány ösztönét, ezért mindannyian ugyanazokat a dolgokat szeretnék megszerezni - cicák, flamingók vagy alpakák, amelyek az utóbbi időben nagyon divatosak. Érdemes megemlékezni a gyermekek ízléséről, amikor a gyerekszoba háttérképének kiválasztásakor választanak. Az általános iskolai oktatás második felében a lányok ízlése jelentősen megváltozni kezd. Jó alkalom arra, hogy az édes rózsaszín tapétát kicsivel komolyabbra cseréljük. Mit? A legjobb, ha megkérdezi a szoba tulajdonosát. Érdeklődési köre óriási lehet. Egy lány falfestményének meg kell felelnie ezeknek az érdekeknek.

Üzletünkben érdekes falfestményeket talál gyermeke számára! Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg ajánlatunkkal! Minden termék információkat tartalmaz egy adott típusú háttérképről.

Világítási Tudásközpont - Blog

Hogyan lehet eltávolítani a háttérképet? Tapéta eltávolítása a falról

A színes háttérképek divatja egyszer visszatér, egyszer elmúlik. Ezzel eljön az ideje, hogy vagy ragasszuk az anyagot a falra, vagy eltávolítsuk a tapétát. És bár a bemutatott példákból a munka első szakasza, azaz a tapéta ragasztása meglehetősen kellemes, a háttérképet nem távolítják el teljesen. Hogyan kell kezelni a tapéta falról való eltávolítását? Itt van az útmutatónk. Végigcsinálja a munka következő szakaszait: lépésről lépésre.

Gyermek falfestmények