Ingyenes szállítás a 49998Ft-tól
Több mint 36 000 termék
{{ aa_name() }}

Glamour lámpák

Glamour lámpák

Mi teszi egyedivé a csillogás stílusát?

A glamour stílus nagyon eklektikus stílus. A modern design és a barokk elemek elemeit ötvözi. A glamour stílus gyakran kombinálja a matt textúrákat és a világos színt. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a glamour stílus a dekoratív luxus és a finom érzékiség kombinációja.

Elbűvölő stílus - benyomásokkal teli belső terek

A Glamour belső terek olyan helyek, amelyek gyönyörködnek bennünket a pompájában. Az ilyen belső terek elrendezésekor nagyszerű kristálycsillárok tartoznak, amelyek hihetetlen fényvisszaverődéseket adnak körülöttük. Ne feledje, hogy arany- és ezüstdíszeket adjon, hogy befejezze a belsejét, hogy a luxust érzi.

Világítási Tudásközpont - Blog

Fabbian Illuminazione világítás cubetto plafon

Ismerje meg a tökéletes Fabbian világítás gyártóját, vagy keresse fel közvetlenül a boltban kapható Fabbian lámpa ajánlatot - kattintson ide

A Fabbian Illuminazione céget 1961-ben alapították. Idővel a gyártó hírnevet és tiszteletet szerzett a világítási piacokon szerte a világon. A gyártó kínálatában modern lámpák találhatók, amelyek a legjobb minőségű alkatrészekből készülnek, és amelyeket a legkreatívabb tervezők terveztek. Jelenleg a Fabbian márkát Európában és Ázsiában vállalati üzleteken és közvetítőkön keresztül értékesítik, testvérvállalatai pedig az Egyesült Államok és Hong Kong piacain működnek.

Glamour lámpák