Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Glamour lámpák

Glamour lámpák

Kínálatunkban elbűvölő esztétikájú lámpákat talál, amelyek jól működnek mind a klasszikus, mind a merészebb elrendezésekben, amelyek ezen a stíluson alapulnak. Az alábbiakban az általunk készített tippeket és javaslatokat találja a megfelelő csillogás stílusú lámpa kiválasztásához.

Luxus és ragyogás - csillogó világítás

Luxus, elegancia és ízléses pompa - ezek azok a jellemzők, amelyek lehetővé teszik, hogy a legvilágosabban felismerjék a csillogásnak nevezett belsőépítészeti stílust. De hogyan szerezheti meg azt a csillogást és ragyogást, amelyről a nevét kapta? Szüksége van egy megfelelő kompozícióra, amely számos dekoratív finomságból, gazdag keretes tükrökből és mindenekelőtt megfelelő világításból áll, amely valóban elbűvölő hangulatot teremt. Ezt viszont csak egy jellegzetes lámpa érheti el, amely nem idegen az egészséges adag extravaganciától.

Klasszikus csillogó lámpák

A glamour -stílusú apartmanok legikonikusabb elrendezése olyan történelmi időszakokra utal, amelyek értékelik a hasonló jellegzetességeket - például a barokkot és a rokokót. Különösen a klasszikus barokk marad kimeríthetetlen inspirációs forrást azok számára, akik érdeklődnek a klasszikus csillogás esztétika. És mi társítható jobban a barokk belsőépítészethez, mint a Versailles -i Zwierciadlana Galéria?

Ezért nem meglepő, hogy a kristálycsillárok annyira népszerűek. Ideális képviselőik a Royal Queen E14 csillár és a Rosano E14 csillár . A kristálycsillárok érdekes alternatívája, valamivel kevésbé ortodox, de mégis hasonló szellemben, a plafonok . Az olyan tárgyak, mint a Plafond Euphoria G9 vagy a Plafond Waterfall E14 , némi intuíciót és bátorságot igényelnek, de megfelelően használva nappalink dominánsává válhatnak, amelyek elragadják a vendégek figyelmét. Másrészt az ezüstös fali lámpák remekül fognak működni a falakon, például az Exquisite Queen E14 fali lámpa, amely ráadásul formája annál inkább asszociációkat idéz elő a luxus korszakával, amely a barokk volt. Viszont a Kartell BOURGIE lámpa kiváló választás lesz egy kristály stílusú íróasztalhoz vagy asztalhoz.

Modern csillogás

Azonban a glamour-stílusú belső teret is modernebben rendezheti be, anélkül, hogy ilyen erősen utalna a régi történelmi korszakokra. Ezután az extravagánsabb és fényesebb formák népszerűek. A Bellezia G4 függesztett lámpák és a Demeter 2 fali lámpa tökéletesen illusztrálják ezt a lehetőséget. A ZARA függesztett lámpák és a Genova fali lámpák valamivel nyugodtabb választás, de mégsem rosszabbak az elegancia aurájában . Biztosan tetszeni fognak azoknak, akik a minimalistabb glamour stílust kedvelik.

Igaz, hogy a csillogás elsősorban a vaku és a vakító fény hatásának fokozásáról szól, de egyesek a feketét az elegáns szín modelljének tartják . Függetlenül attól, hogy a csillogás elrendezése egy kicsit noir szellemű, vagy ha a fekete lámpák csak hangsúlyosak lesznek egy világos szobában, lesz valami kínálatunk az ilyen szín rajongóinak. A Queen E14 csillár fekete változata titokzatosan gótikus jelleget kölcsönöz a belső tereknek, a fekete VIGO függőlámpa pedig az elegancia tökéletes példája, amelynek nem kell csillognia a stílusának biztosításához.

Világítási Tudásközpont - Blog

Fabbian Illuminazione világítás cubetto plafon

Ismerje meg a tökéletes Fabbian világítás gyártóját, vagy keresse fel közvetlenül a boltban kapható Fabbian lámpa ajánlatot - kattintson ide

A Fabbian Illuminazione céget 1961-ben alapították. Idővel a gyártó hírnevet és tiszteletet szerzett a világítási piacokon szerte a világon. A gyártó kínálatában modern lámpák találhatók, amelyek a legjobb minőségű alkatrészekből készülnek, és amelyeket a legkreatívabb tervezők terveztek. Jelenleg a Fabbian márkát Európában és Ázsiában vállalati üzleteken és közvetítőkön keresztül értékesítik, testvérvállalatai pedig az Egyesült Államok és Hong Kong piacain működnek.

Glamour lámpák