Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Faliképek a nappalihoz

Faliképek a nappalihoz

Faliképek a nappalihoz

Ha egyedi és stílusos dekorációt szeretnél a nappalidba, akkor a faliképek tökéletes választás lehetnek. Az online webáruházunkban széles választékban találhatsz faliképeket, melyek segítségével otthonod egyedi hangulatát kiemelheted.

Milyen stílusú faliképeket találhatsz?

Az online kínálatunkban megtalálhatók a legkülönfélébb stílusú faliképek. Legyen szó modern, vintage, absztrakt vagy természeti motívumokról, biztosan találsz olyan darabot, ami illik a nappalid hangulatához és stílusához.

Milyen méretekben elérhetők a faliképek?

Az áruházunkban különböző méretekben találhatók a faliképek, így könnyedén megtalálhatod a megfelelő méretet a nappalidhoz. Legyen szó kisebb, hangulatos képekről vagy nagyobb, látványosabb darabokról, biztosan találsz olyan faliképet, ami tökéletesen illeszkedik a térbe.

Hogyan válasszak faliképet a nappalimhoz?

Amikor faliképet választasz a nappalidba, fontos figyelembe venni a színeket, a stílust és a méreteket. Gondold át, hogy milyen hangulatot szeretnél teremteni a térben, és válaszd ki ennek megfelelően a faliképet. Ha például modern és letisztult nappalid van, akkor válassz egyszerű, absztrakt motívumokat vagy minimalista stílusú képeket.

Milyen anyagból készülnek a faliképek?

Az áruházunkban található faliképek különböző anyagokból készülnek, például fából, vászonra nyomtatva vagy akár üvegből. Nézz körül a kínálatban, hogy megtaláld azokat a faliképeket, amelyek anyaga leginkább elnyeri a tetszésedet és a nappalid stílusához illik.

Hogyan lehet felhelyezni a faliképeket?

Az áruházunkban található faliképek egyszerűen felhelyezhetők a falra. A legtöbb képhez valamilyen tartóeszköz vagy akasztó is tartozik, ami megkönnyíti a felhelyezést. Használjatok mérőszalagot és vízmértéket, hogy biztosan egyenesen helyezd fel a faliképet. Ha bizonytalan vagy, hogy hogyan kell felhelyezni, nézz utána a webáruházunkban található telepítési útmutatónak, vagy kérj segítséget egy szakértőtől.

Faliképek a nappalihoz