Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Széklet

Széklet

Konyhai székek különféle változatokban

A székek a konyhában szeretett ülések. Kompaktak és nem tartalmaznak feleslegesen kiálló elemeket, ezért nem foglalnak helyet. Az étkezés befejezése után könnyedén becsúsztathatja őket az asztallap alá is. A székek különféle stílusokban, formákban és színekben kaphatók. Ez lehetővé teszi, hogy a megfelelő üléseket a konyha bármely belső terének igényeihez igazítsa. Azok számára, akiknek fontos a kényelem, ajánlott kárpitozott székletet választani. Nekik köszönhetően nagyobb kényelemben ehet ételt vagy ihat reggeli kávéját.

Fa szék a szék alternatívájaként

A fa széklet a műfaj klasszikusa. Ezek megfelelnek a hagyományos, modern, rusztikus, skandináv és sok más elrendezésnek. Bútorokat találhat kerek és szögletes üléssel. A színek szintén változatosak, és lehetővé teszik azok kiválasztását, amelyek tökéletesen illeszkednek az asztalához. Az esztétikailag készült fa széklet kiegészítheti a nappaliban található dohányzóasztalt vagy dohányzóasztalt is, amelyek gyakran megtalálhatók a modern lakásokban.

Fésülködő asztal széklet egy női hálószobában

A széklet helye nemcsak a konyhában van. Ezek az ülések megtalálhatók az öltözőasztaloknál is, ahol tökéletesen kiegészítik a női szépségszöget. A hát nélküli széklet nem takarja el az öltözőasztal szépségét. Az üléseket gyakran díszítő mintákkal ellátott szövetekkel kárpitozzák. Egyes modellek közül az egyenes lábak helyett hajlított és profilozottakat találhat, utalva a retro stílusra.

A fa széklet nem szabványos felhasználása

A széklet nem csak ülésként használható. Alakjuk és kis méretük miatt tökéletesek a lábtartókhoz. Egy fából készült széklet elhelyezhető egy karosszék vagy kanapé közelében, hogy kényelmesen kinyújthassa és pihentethesse a lábát. Ez a bútordarab kicsi, praktikus asztalként is használható. A nappaliban tökéletes lesz egy csésze kávét betenni vagy az előszobában elhelyezni a kulcsokat. A széklet használatának egyetlen korlátja a kreativitás és a képzelet.