Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Kerti székek

Kerti székek

Modern és klasszikus, de mindig kényelmes kerti bútor

Online áruházunk különféle kerti bútorokat kínál, amelyek könnyen adaptálhatók a kert, erkély vagy terasz modernebb vagy klasszikusabb elrendezéséhez. Nagyon jó kivitelezés és minden részlet finomítása jellemzi őket, ami nemcsak magas esztétikát jelent, hanem mindenekelőtt tartósságot és funkcionalitást. Különböző anyagokból (fa, műanyag, fém, technoratann) készülve lehet majd választani egy olyan készletet, amely megfelel az egyéni igényeknek.

Kerti székek

A kerti székeknek mindenekelőtt szilárdnak kell lenniük - függetlenül attól, hogy milyen anyagból készülnek. Az általunk kínált kerti székeket sok éven át sikeresen használjuk, félelem nélkül, hogy szétesnek, megrepednek, rozsdásodnak - elveszítik eredeti megjelenésüket és tulajdonságait. Különböző típusú székeket kínálunk, amelyek könnyen illeszthetők más kerti bútorokhoz.

Bútorok az erkélyre

Az erkély bútorai lehetővé teszik, hogy ezt a helyet egyedi módon rendezze el. Méretük és elkészítési módjuk lehetővé teszi az egyszerű használatot, összecsukást és tárolást. Az erkély bútorai nagyon jól védettek az UV sugárzástól és a külső tényezőktől. Ennek köszönhetően nincs szükség gyors karbantartásra. Asztalok, asztalok, székek, bútorok a kikapcsolódáshoz vagy az erkélyen való dolgok rendezéséhez lehetővé teszik a béke valódi erkélyének létrehozását.

Bútorok a teraszhoz

A házban gyakran a terasz a legfontosabb hely. A megfelelő teraszbútor-készlet lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kiaknázza benne rejlő lehetőségeket. Kínálunk teraszbútor-készleteket, amelyek lehetővé teszik a pihenést, az időt a gyerekekkel, a családdal és a barátokkal. A terasz bútorai tartalmazzák a szabadidős készleteket, valamint az étkezéseket lehetővé tevő bútorokat. Bármilyen konfiguráció lehetősége lehetővé teszi, hogy a bútor típusát a terasz méreteihez és alakjához igazítsa, figyelembe véve a homlokzat, a csempék és a kiegészítők típusát is.