Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Fabbi fények Fabbi fények

A Fabbian lámpák és csillárok olasz gyárát körülbelül 50 évvel ezelőtt hozták létre. A mai piacon való megjelenése óta a gyár meglepően különbözik más olaszországi dekoratív világításgyártóktól, akiknek ötletei teljes mértékben egy hagyományos kézművészeti iskolán alapulnak.

Mi jellemzi a Fabbian lámpákat?

A Fabbian lámpák innovatív tervezési ötleteket tartalmaznak, amelyek modern, modern technológiájú és minimalista lámpákat hoznak létre. A lámpák egész sorának kifinomult megjelenése vonzza a figyelmet azoknak az embereknek, akik lépést tartanak az időkkel, és minden bizonnyal különleges, extravagáns dolgokat szeretnek. A vonal egyszerűsége, az űrlapok helyessége, a monokróm és a terheletlen arányok mind a világításban jelennek meg.

A lámpák, a mennyezet és a Fabbian mennyezetek tökéletesen kiegészítik a házak belső terét modern stílusban, és segítenek a kompozíció vizuális integritásának megteremtésében. Az olasz hagyomány iránti szenvedély ellenére a Fabbian időben tartózkodik, így egyre gyakrabban alakítanak ki speciális energiatakarékos rendszereket, amelyek nem károsítják a környezetet.

A Fabbian mennyezeti lámpa egy jó ultra-modern megoldás otthoni világításhoz. A projekt teljes mértékben megvalósult a világítás gyakorlati és minőségi szempontból, a láthatatlan dizájn elhalványul a háttérben, a minőség és a tömörség az első. A lámpa elrendezése a kristályüveg és a fém kiegészítők klasszikus kombinációja. Az ilyen világítást a nappaliban, a hálószobában, az étkezőben, a folyosón szabadon megvalósíthatja.

A Fabbian függő lámpa nikkelezett fémből is készülhet poliészter szuszpenzióval. A 9 cm átmérőjű krómozott lencse alakú lámpa fényes, intenzív ragyogást biztosít. A fogantyú a mennyezetbe van beépítve. Ez a fajta világítás az ifjúsági szobában, a hálószobában, az étkezőben és a folyosón teljesíti funkcióit.

Fabbi lámpák

Az olasz mesterek tervezése szerint készült fali lámpa. A téglalap alakú üvegszerkezet bezárja a LED lámpát egy forgó mechanizmussal felszerelt, amely a fénysugarat a megfelelő irányba irányítja. A Sconces Fabbian egy kifinomult stílus, amely egyszerű minimalista formát ölel fel. A Fabian sconces egyszerűen nem töltheti be a házat hangulatos fénygel, helyesen beállíthatja a belső teret, és egyedi karaktert adhat neki.

Ez az eredmény a különböző anyagok kombinációjából származik, amelyek első pillantásra teljesen összeegyeztethetetlenek. Igen, a hideg krómot meleg fa egészíti ki. Az átlátszó, alaptalan üveg kiegészíthető különféle fémekből készült nagy súlyú betétekkel.

Például egy olasz gyártó Fabbian gyártmányú ezüst színű fali lámpa . A lámpatest és az ilyen fali lámpa alapja fényes lakkal borított fémből készül. A fali lámpa könnyen elforgatható 360 fokkal, köszönhetően a "tömlőnek", amely egy fényforrást támogató szerkezetet alkot. Ilyen típusú világítás telepíthető a nappaliban, a hálószobában, az étkezőben, a folyosón.

A tervezők nem félnek kísérletezni és kitűnő munkát végezni, funkcionális, szokatlan Fabbian sconces létrehozásával. A salak hasonlítanak üres whisky pohár készült ólomüveg, amelynek köszönhetően tűnnek ki fokozott törésmutatója, mint a korábban használt hagyományos üveg. Be kell kapcsolni őket, és a mérgező fény kényelmesen és nyugalommal tölti meg otthonát. A csiszolt króm fal csontváza szokatlan árnyalatokkal együtt lenyűgözőnek tűnik a nappaliban, a hálószobában, a hallban és az étkezőben.

Fabbian plafonds

A minimalizmus rajongói figyelmet fordítanak a világítás eredetiségére. Négyzet alakú formája miatt a Fabbian plafond tökéletes példája az egyszerűség és az íz kombinációjának. Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy ne csak a fényt megfelelően terjessze a szobában, hanem helyet takarítson meg. A minimalista burkolat átlátszó színe, ami azt is jelenti, hogy a lámpatest és a fémszerkezet együtt van, olyan jellegzetes diffúz fényt bocsát ki, amely bekapcsoláskor lenyűgözőnek tűnik. A Plafon a hálószobában, a konyhában és a folyosón további világításként használható .

A fabbial plafonds kifinomult megjelenésű, ami azt jelenti, hogy a tervezők igazán tudják, hogy milyen az íz, a stílus és a minőség. A termékek nagy része modern stílusban készült kifejező, lakonikus formákkal. Átlátszó vagy matt üveg kombinálva krómozott testtel és fejlett koncepciókkal ideális a modern belső terek számára.

A Plafond Fabbian egy modern lámpatest, amelynek kialakítása és funkcionalitása könnyen illeszkedik a belső térbe. A téglalap alakú, rozsdamentes héjjal ellátott fém alakzat három izzólámpával rendelkezik, a szatén matt üveg pedig a mennyezet befejezése.

Egy másik, ugyanolyan elegáns berendezés, mint a Fabbian plafon extravagáns formatervezéssel. A kompozíciójában lévő kristályüveg nagy mennyiségű ólom-oxidot használtak arra, hogy olyan lencsét állítsanak elő, amelynek belső festett ezüstje szokatlan hatással van a fényszórásra. Az üveg bősége egyedülálló fényt teremt. Ideális az innovatív belső tér szerelmeseinek, meleg és kényelmi légkört teremt. A Fabbian jellegzetessége az üveg és a fény harmóniájának állandó keresése.

Fabbian - Vélemények a termékekről


Fali lámpa Fabbian Lens F46 45W 60cm - Szálcsiszolt bronz - F46 G01 14
2020. április 17.
Fali lámpa nagyszerű, és az akasztólámpával együtt extra! ajánlja!

Fabbian Beluga Royal Ø40 függőlámpa - Titán - D57 A55 34
2020. április 16.
Gyönyörű lámpa, extra ajándékok az ebédlőasztal felett, ajánlom!

Függesztett lámpa Fabbian Sospesa D42A01 00
2020. április 8.
A lámpa gyönyörűen néz ki! ajánlom!

Falilámpa Fabbian D21D0715
2020. április 7.
Fali lámpa finom és nagyon elegáns. ajánlom a lámpát és boltot!

Fabbian Beluga Royal Ø40 függőlámpa - Titán - D57 A55 34
2019. március 5.
Ajánlott üzlet szakszerű kiszolgálással - jövedelmezőbb, mint más üzletekben;) - dominik k

Fabbi fények Fabbi fények