Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Skandináv lámpák

Skandináv lámpák

A skandináv stílus fontos eleme a kiváló minőségű világítás . Az egyszerű és diszkrét belső térnek nincs helye díszes lámpáknak. Az utóbbi időben a skandináv stílus különösen népszerű az egész Európában élő emberek körében.

A skandináv országok természete meghatározza saját igényeit a szobák kialakítására. Az éghajlati viszonyok enyhítésére szolgáló napfény hiányának kompenzálása érdekében az apartmanok a lehető legegyszerűbbek, világosabbak és melegebbek. A mesterséges fényforrások fontos szerepet játszanak a tervezés irányában.

Hogyan néz ki a skandináv világítás?

A belső térben lévő skandináv lámpákat nagyon aktívan használják, többféle lámpát kell kombinálni, erős nyugalmat és diszkrét természeti fényt próbálva létrehozni. A világítótestek száma a helyiség felületétől és az egyes zónáktól függ. A skandináv dizájn nem tolerálja a felesleges részleteket, és a gazdag színek csak a dekorációban használatosak.

A skandináv világítás választéka

Korábban a szobában lévő csillár csak a fény sötétebbé vált a nap sötétebb óráiban. Ma a világítási technológia sokkal szélesebb, jó világítást biztosít, díszítésként szolgál, segíti a tér funkcionális zónákba osztását, harmonikus hangulatot teremt. Emellett a skandináv lámpák a tervezés fontos eleme. A lámpák kiemelik és kiegészítik a választott stílust. A skandináv stílusú világítás egyszínű lámpákkal, különböző formák és textúrák megengedettek, de nem árnyalatok.

Melyik skandináv lámpák lesznek a legmegfelelőbbek?

  • Szín paletta. A fehér a skandináv stílus fő színe. Ez a falak, a bútorok és a világítás díszítésében fordul elő. A diszkrét hálós lámpabúra és egy fémből készült fehér függő lámpa kivételes kialakítású, tökéletesen illeszkedik a nappali, a hálószoba, az étkező, a konyha és a terem belsejébe. Ha valaki szeretne játszani, akkor kiválaszthat egy arany vagy fekete árnyalattal rendelkező lámpát. A tervezési irányban színes modellek ritkaságok.
  • A skandináv világítótestek a geometriai alakzatokat részesítik előnyben. Egy lámpa megvásárlásakor előnyben kell részesíteni a finom diffúzorral rendelkező modelleket. A tervezők gyakran kísérleteznek, ha eredeti lámpákat vezetnek be egy fém keretbe, az úgynevezett Edison lámpákba. Példa erre egy üveg és fémből készült, krómozott és fehér színű függő lámpa modellje, amely egy lámpabúra nélküli nyers izzót mutat. Egy ilyen szokatlan skandináv lámpa kellemes világítást biztosít a hálószobának, az étkezőnek, a konyhának és a tini szobának.
  • A skandináv világítás megteremtésekor természetes anyagokból készült lámpákat kell használni: fém, kerámia és üveg. Ebben a belső térben sok fényforrás mennyezeti lámpa jól néz ki. Nagyszerű megvilágítás 7 keretű lámpa formájában a tervezés és a teljesítmény teljesítménye. A krómszínű alapokra felfüggesztett kerámiából készült hófehér lámpák egyszerűen a nappali és az étkező ideális bútorai.

Konyhai világítás Skandináv lámpákkal

A skandináv stílusú konyhai megvilágításnak többszintűnek kell lennie, amely mennyezeti világítást, munkát és étkező világítást tartalmaz. Van néhány kifinomultság a tér megszervezésében. A skandináv stílusban fehérek dominálnak, mert a konyha meglehetősen könnyű. A főzés és a családi összejövetelek megkönnyítése érdekében fontos az erős mennyezeti lámpák biztosítása. A tágas szobák esetében a tervezők nagy lámpa vagy csillár kiválasztását javasolják, amely a belső tér kiemelése lesz. A szobában érdemes kiegészíteni a világítást, pl. Fehér és króm fémből és üvegből készült gömb formájában.

A skandináv belső világítás megtervezésénél nem szabad elfelejtenie az étkező kiemelését. Egy kis, függesztett, üvegből, fémből és fából készült bükk lámpatest, amely bükk színű, fehér árnyalatú, amely a "tetőt" alkotó izzót árnyékolja, nagyszerű választás az étkező és a konyha számára egy kis asztal fölé. A nagy apartmant egy hatalmas csillár töltötte be, amely egy hasonló tervezésű lámpacsoport.

Skandináv fények - Vélemények a termékekről


PELHAM fali lámpa fekete
2019. augusztus 13.
Ajánlom

Párizs függő 10L fekete
2019. július 25.
Szilárd megoldás a ház modern megvilágítására

GRIMSTAD Kinkiet 1L antik / ezüst
2019. július 23.
Ajánlom ezt az üzletet, lila

WAIST Wisząca 1L fehér / szatén
2018. december 18.
Különleges megoldás a helyiség szokatlan megvilágítására

Világítási Tudásközpont - Blog

Skandináv világítás Konan állólámpa fehér / piros / fehér / fehér E27 60W

A teljesen más megjelenés érdekében a skandináv belső trendet alkalmazzuk. A világítás szempontjából ez minimalista kivitelű, lágy színű, fából és fémből készült lámpatesteket jelent. Ha ezt a világítási stílust választja, és rózsaszínű környezetünkben alkalmazza világosszürke kanapéval, akkor azonnal meglátja a különböző atmoszférát.

Fabbian Illuminazione világítás cubetto plafon

Ismerje meg a tökéletes Fabbian világítás gyártóját, vagy keresse fel közvetlenül a boltban kapható Fabbian lámpa ajánlatot - kattintson ide

A Fabbian Illuminazione céget 1961-ben alapították. Idővel a gyártó hírnevet és tiszteletet szerzett a világítási piacokon szerte a világon. A gyártó kínálatában modern lámpák találhatók, amelyek a legjobb minőségű alkatrészekből készülnek, és amelyeket a legkreatívabb tervezők terveztek. Jelenleg a Fabbian márkát Európában és Ázsiában vállalati üzleteken és közvetítőkön keresztül értékesítik, testvérvállalatai pedig az Egyesült Államok és Hong Kong piacain működnek.

Skandináv lámpák