Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 58 000 termék
{{ aa_name() }}

Virágtartó állványok

Virágtartó állványok

A virágok életet és harmóniát hoznak az űrbe. A növények zöldje tökéletesen megnyugtatja, nyugtatja a nap folyamán az érzelmeket és javítja az általános közérzetet. Minden növénynek különböző mennyiségű napfényre és környezeti hőmérsékletre van szüksége, ezért olyan fontos a növények megfelelő megvilágítása és elrendezése a házban. A megfelelően kiválasztott ipari virágtartó állványok köszönhetően a növények gyönyörűen virágoznak és erőteljesen növekednek, tökéletesen fiatal levelekkel díszítik az otthont, és gyönyörű virágokkal örvendeztetik meg a szemet.

Új weriosn virágállványok.

Egészen a közelmúltig minden növénynek saját díszcserepe volt az erkélyen, és az acél virágtartó állványok kevésbé voltak népszerűek, de ez a stílus az elmúlt években megváltozott. A virágállvány az egyik szükséges kiegészítő egy növénykedvelő otthonában. A virágtartó állványok lehetővé teszik a modern virágkompozíciók korlátlan tervezését azáltal, hogy a különféle növényeket csodálatos elrendezésbe ötvözik.

Fém virágtartó állványok vagy arany virágtartó állványok?

A modern virágtartó állványok segítségével gyorsan létrehozhat egy miniatűr kertet a nappaliban. Egyszerű padlóállványokat használnak a magas beltéri növények számára. Az arany színű virágtartó állványok, gyakran díszes fémdíszekkel, jól passzolnak a különböző színű, gazdagon virágzó növényekhez, és művészi kiegészítővé teszik a növényt belsőnkben.

Fali virágtartó.

A több fényt igénylő gyönyörű növényeket magasabbra kell helyezni, hogy a napsugarak a lehető leghosszabb ideig megvilágítsák őket. A jó növekedés és a hosszú ideig tartó szép virágzás érdekében tanácsos olyan fém fal virágtartó állványok használni, amelyek a növényeket szép belső dekorációvá teszik. Virágtartó állványok, amikor a növények a belsőépítészet fontos elemei. Falmodelleket kínálunk a modern belső terek számára. Különböző termékek közül választhat otthona és terasza számára.

Ipari virágtartó állványok.

Hosszú élettartam és megbízható kivitelezés, valamint könnyű kivitel és edények - ezek jellemzik a fémmegmunkáló állványokat. Jelenleg a virágtartó állványok az egyik legnépszerűbb típus, mert ideálisak a modern belső terek számára. A fém finom és finom, lépcsőzetes szintjeivel jól passzol a gyönyörű hosszú szőlőültetvényekkel rendelkező növényekhez. Télikertekbe és teraszokra is nagyon alkalmasak. Elegáns alakjuk tökéletesen illeszkedik az ipari stílusú belső terekbe. Ez a termék a hálószobában és a nappaliban működik.

Virágtartó állványok - Vélemények a termékekről


Fém virágállvány LUX virágállvány 80x60cm fekete doboz LOFT
2022. október 10.
Virágágyás egy reveláció!!!

Fém növénytartó METALLO 80cm fekete LOFT
2022. szeptember 11.
Ajánlom, virágágyás szilárdan készült.

Fém virágállvány CUBO 80x60cm fekete tetőtéri doboz
2022. augusztus 13.
Ajánlom, a virágágyás tényleg nagyszerű!!!

Fém virágtartó négy virágnak METALLO 112cm fekete LOFT
2022. augusztus 6.
Imádom a virágokat, és ez a virágágyás egy lövés a 10-ből! a minőség első osztályú.

Fém virágállvány CUBO 60x80x30cm fekete LOFT doboz
2022. augusztus 6.
Virágágyás egy kinyilatkoztatás, szilárdan és gondosan készült. ajánlom

Világítási Tudásközpont - Blog

Virágállványok áttekintése – belsőépítészeti inspirációk és trendek 2022-ben Fém virágtartó négy virágnak METALLO 112cm fekete LOFT

Tájékozódjon a virágágyások típusairól, nézze meg, hol helyezhető el, milyen virágok érzik majd jól magukat.

Virágtartó állványok