Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 58 000 termék
{{ aa_name() }}

Virágtartó állványok

Virágtartó állványok

A virágok életet és harmóniát hoznak az űrbe. A növények zöldje tökéletesen megnyugtatja, nyugtatja a nap folyamán az érzelmeket és javítja az általános közérzetet. Minden növénynek különböző mennyiségű napfényre és környezeti hőmérsékletre van szüksége, ezért olyan fontos a növények megfelelő megvilágítása és elrendezése a házban. A megfelelően kiválasztott ipari virágtartó állványok köszönhetően a növények gyönyörűen virágoznak és erőteljesen növekednek, tökéletesen fiatal levelekkel díszítik az otthont, és gyönyörű virágokkal örvendeztetik meg a szemet.

Új weriosn virágállványok.

Egészen a közelmúltig minden növénynek saját díszcserepe volt az erkélyen, és az acél virágtartó állványok kevésbé voltak népszerűek, de ez a stílus az elmúlt években megváltozott. A virágállvány az egyik szükséges kiegészítő egy növénykedvelő otthonában. A virágtartó állványok lehetővé teszik a modern virágkompozíciók korlátlan tervezését azáltal, hogy a különféle növényeket csodálatos elrendezésbe ötvözik.

Fém virágtartó állványok vagy arany virágtartó állványok?

A modern virágtartó állványok segítségével gyorsan létrehozhat egy miniatűr kertet a nappaliban. Egyszerű padlóállványokat használnak a magas beltéri növények számára. Az arany színű virágtartó állványok, gyakran díszes fémdíszekkel, jól passzolnak a különböző színű, gazdagon virágzó növényekhez, és művészi kiegészítővé teszik a növényt belsőnkben.

Fali virágtartó.

A több fényt igénylő gyönyörű növényeket magasabbra kell helyezni, hogy a napsugarak a lehető leghosszabb ideig megvilágítsák őket. A jó növekedés és a hosszú ideig tartó szép virágzás érdekében tanácsos olyan fém fal virágtartó állványok használni, amelyek a növényeket szép belső dekorációvá teszik. Virágtartó állványok, amikor a növények a belsőépítészet fontos elemei. Falmodelleket kínálunk a modern belső terek számára. Különböző termékek közül választhat otthona és terasza számára.

Ipari virágtartó állványok.

Hosszú élettartam és megbízható kivitelezés, valamint könnyű kivitel és edények - ezek jellemzik a fémmegmunkáló állványokat. Jelenleg a virágtartó állványok az egyik legnépszerűbb típus, mert ideálisak a modern belső terek számára. A fém finom és finom, lépcsőzetes szintjeivel jól passzol a gyönyörű hosszú szőlőültetvényekkel rendelkező növényekhez. Télikertekbe és teraszokra is nagyon alkalmasak. Elegáns alakjuk tökéletesen illeszkedik az ipari stílusú belső terekbe. Ez a termék a hálószobában és a nappaliban működik.

Világítási Tudásközpont - Blog

Virágállványok áttekintése – belsőépítészeti inspirációk és trendek 2022-ben Fém virágtartó négy virágnak METALLO 112cm fekete LOFT

Tájékozódjon a virágágyások típusairól, nézze meg, hol helyezhető el, milyen virágok érzik majd jól magukat.

Virágtartó állványok