Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Fényforrások

Fényforrások

LED világítás - a LED technológia előnyei

 A LED -es világítás, amelynek elrendezését a világítástechnikával együttműködve megfelelően tervezték meg, majd egy adott helyiségbe telepítették, lehetővé teszi számunkra a fényenergia 80% -ának megszerzését - a fennmaradó 20% -ot hő formájában bocsátjuk ki. Az otthoni LED -es telepítések elsősorban a megtakarítás előnyei. Az izzólámpák 80% -a hővé alakul, és csak 20% -a energiává. Ezeknek a paradox különbségeknek köszönhetően egyre többen választják a LED világítást.

A LED fénytechnika használatának fő előnyei

  • Közgazdaságtan - Ki az, aki közülünk nem törődik az alacsonyabb energiaszámlákkal és azok ellátásával? A LED diódákon alapuló világítási technológiák lehetővé teszik számunkra, hogy a hagyományos világításhoz képest az energiaköltségek 80% -át megtakarítsuk.
  • Ökológia - A CO2 -kibocsátás arányosan csökken a villamosenergia -igény csökkenésével.
  • Ergonómia - Nehéz elhinni, de a LED -ek élettartama akár 100 000 óra munka, vagy akár több tucat óra!

 

 

Világítási Tudásközpont - Blog

Tervezze meg világítását a Lunares segítségével Design világítás Lunares-szel

Ügyfeleink elvárásainak teljesítése érdekében olyan szolgáltatást kínálunk, amely a világítótestek kiválasztását tartalmazza az ügyfél elvárásainak megfelelően. Lépjen kapcsolatba velünk, írja le az igényeit a lehető legszélesebb körben, mi pedig kiválaszthatjuk a világítást, és különleges kedvezménnyel készítünk ajánlatot.

Az izzók könnyű választása - mit kell figyelembe venni a fényforrások vásárlásakor? Segula

Évek óta hozzászoktunk a klasszikus izzókhoz. Azonban más fényforrások, amelyek számos előnnyel és döntő előnnyel rendelkeznek a klasszikus izzókkal szemben, szintén régóta széles körben elérhetőek. Hatékonyabbak és kevesebb energiát fogyasztanak. Mire kell figyelnünk az izzók kiválasztásakor? Milyen paraméterek fontosak?

Fényforrások