Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 58 000 termék
{{ aa_name() }}

Led projektorok

A kültéri Led projektorok nyílt terek általános és helyi megvilágítására szolgálnak: sportpályák, szomszédos területek, udvarok, ipari létesítmények, építészeti tárgyak, csomópontok, parkolóhelyek, kikötők, repülőterek és egyéb nyitott terek. Az ilyen típusú lámpatest jellemzője a telepítési módszer és az optikai rész, amely nagy magasságokból és nagy felületek betöltésére szolgál.

Kültéri LED projektorok

A LED projektorok univerzális kültéri világítás. Segítségével számos egyszerű és összetett világítási problémát oldhat meg. Ennek a világítási terméknek a fő előnye az univerzális telepítés, az optikai rendszerek és az alkatrészek minősége.

A kültéri Led projektorok világításra alkalmasak, például műút vagy garázs. A termék jellemzői az IP65 magas fokú védelme. A Led projektor jó tömítettsége megvédi a vizet, a nedvességet, a portól stb. Való bejutást. A Led izzó használata a projektorban lehetővé teszi, hogy hideg és fényes színt érjen el, miközben kis mennyiségű villamos energiát gyűjt. Ezért megállapítható, hogy a Led projektorok energiatakarékosak, miközben magas, könnyű minőséget biztosítanak.

A LED-projektorok a háztáji terület alumíniumból és fekete üvegből készült megvilágítása. A kiváló minőségű anyagok használata ennek a terméknek a előállításához lehetővé teszi az épület hosszú távú működését és kiváló megvilágítását, például bejárat, garázskapu stb. Néhány eszköz beépített mozgásérzékelővel rendelkezik a tartományban 360 fokos (vízszintes) és 140 fokos (függőleges szög), a forgalomirányítás 5 méter.

LED projektorok (fényszórók)

A LED-projektorok (reflektorok) kiváló minőségű alumíniumöntvényből készülnek. Az IP44 védettsége biztosítja a jó tömörséget és a készülék használatának lehetőségét minden környezeti körülmények között. A fényszórók a fény megfelelő színét érik el, aminek köszönhetően az út, az ingatlan és az épületek jól megvilágítottak. A készülék kényelmes tartóval van felszerelve falra vagy árbocra való felszereléshez. A világítási tartomány 12 méter.

A kültéri LED-es fényszórók használata: parkolóhelyek, autópályák, utak, helyiségek és magánépületek, irodák, üzletek, reklámbannerek, rámpák stb. Megvilágítása. stb.

Kültéri LED projektorok (hordozható fényszórók akkumulátorral)

Ez a típusú LED kültéri világítás sikeresen helyettesíti a halogén eszközöket. Az akkumulátorral ellátott LED-es fényszórók IP65-ös védettségűek, vízállóak. A készülék akkumulátorral van felszerelve, így mozgathatóvá válik, így bárhol használhatja a villamos energiát.

A fényszórónak van egy hálózati és autós töltője, és fel lehet tölteni, ha hozzáférést biztosít egy megfelelő aljzathoz, pl. Egy autóban, hajón, stb. Ez a fajta Led projektor nagyon hasznos kempingezés, kemping, tábor, telek, autóműhely stb. Számára.

Világítási Tudásközpont - Blog

Kerti világítás - elrendezések és tanácsok Garden

Milyen lámpákat válasszon a kert számára? Drága az üzemeltetés? Hogyan tervezzük meg a vásárlást? Részletesen elmondjuk a kerti világítóeszközöket. Javasoljuk, hogyan használhatja fel őket a ragyogás örömére!

Led projektorok