Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Kültéri lámpatestek

Kültéri lámpatestek

Dekoratív lámpaoszlopok - a kert megvilágítása

A lámpáknak nem kell piszkosnak, visszataszítónak és a városi életmódhoz kötődniük. Kültéri világításként kerti lámpákat lehet használni a kertben, saját parkban vagy háztáji ingatlanban. A fények különböző formájúak, így nemcsak barátságos, enyhén szétszórt fényt élveznek. Sikeresen dekoratív funkciót hajtanak végre, és a kert fő díszítményévé válnak. A Lunares áruház kínálatában található a klasszikus, modern vagy rusztikus stílusú kerti lámpák. A termékek gazdagsága lehetővé teszi az egyedi vevői igények külső világításhoz való illeszkedését.

Küldje el a lámpákat, hogy megvilágítsa a műútját

Érdekes javaslat egy kellemes vagy könnyű éjszakai idő bemutatására az ingatlanon kívül egy kerti lámpás, amely egy üvegablakot tartalmaz. A rusztikus stílus felidézi a jellegzetes vidéki épületeket, az egyszerűséget és a pihentető, otthonos hangulatot. A pavilon közelében elhelyezett állandó kültéri világítás a kikapcsolódás légkörét teremt. Rusztikus lámpás ólomüveggel lesz egyedülálló dekoráció a háztáji kertben. A modern megoldások rajongói olyanok lesznek, mint a kerti lámpás mankók. A készülék az árboc tetején elhelyezett speciális kosarakkal van ellátva, amelyek védelmet nyújtanak a kerek lámpák számára. Az egész egy érdekes alternatíva az alacsony oszlopokon elhelyezett könnyű golyókra vagy közvetlenül a földre.

A kerti lámpák a modelltől függően sokféle fényforrással rendelkeznek. Vannak eszközök, amelyek egy, két vagy akár hárompontos megvilágítással rendelkeznek. A nagyobb fényt igénylő nagy felület esetén a két vagy három fényforrással rendelkező világítótornyok jobbak lesznek. Azonban egy kis izzóknak köszönhetően a kis kertek finoman csillognak.

Állandó póluslámpák

A külső tér megvilágítására használt eszközök különböző magasságúak lehetnek. Vannak kerti lámpák, 2 méter magasak, mint például egy világítótorony Cordoba ólomüveggel, és kis készülékek, amelyek eléri az 1 métert, mint például a Polux Florence kerti lámpa. Bizonyos eszközöknél az árboc magassága beállítható és alkalmazkodik a kertben vagy az ingatlan előtt álló körülményekhez. A megoldás nagyon hasznosnak bizonyul a házon kívüli elrendezésben bekövetkezett változások után is - csak emelje vagy csökkenti a kerti lámpát, hogy tökéletesen megvilágítsa a területet.

A kültéri pólusú lámpák biztonsága

A megfelelő kültéri világítás kiválasztásakor érdemes figyelmet fordítani az IP védelmi indikátorra és az álló kerti lámpák anyagára. A magas IP-érték lehetővé teszi, hogy hosszú ideig élvezze a lámpa fényét, és megvédje a készüléket a káros külső tényezőktől (beleértve a port, a csapadékot, az alacsony hőmérsékletet). A múltban acélból készült berendezéseket használtak, de többek között a nedvesség és a rozsda által okozott károkat, az élettartam lerövidülését és a világítás használatát. A kerti lámpa, amely egy árbocot és egy lámpás csontvázat, vagy egy könnyű alumínium golyóból készült kosár, tartós és ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak.

Világítási Tudásközpont - Blog

Kerti világítás - elrendezések és tanácsok Garden

Milyen lámpákat válasszon a kert számára? Drága az üzemeltetés? Hogyan tervezzük meg a vásárlást? Részletesen elmondjuk a kerti világítóeszközöket. Javasoljuk, hogyan használhatja fel őket a ragyogás örömére!

Kültéri lámpatestek