Ingyenes szállítás a 49998Ft-tól
Több mint 36 000 termék
{{ aa_name() }}

Lámpák gyerekeknek

Lámpák gyerekeknek

Gyerekek fények, színes, szórakoztató és SAFE fények gyerekeknek

A gyermek világa főleg a ház köré összpontosul, de különleges hely az, hogy a szoba. Fontos, hogy a gyerekek a legjobb feltételeket játszhassák és szórakozzanak. Nemcsak a lakberendezés és a dekorációk fontosak a gyermek szobájának tervezésekor, hanem a telepített világításban is. A megvilágítás más lesz, ha újszülött és néhány évnél idősebb kisgyermek lesz. Az életkor biztonsága elengedhetetlen a megfelelő lámpák kiválasztásánál. Ez magában foglalja az aljzatok és az akkumulátorok gyermekektől való megtartását is.

Világítás a különböző korú gyerekeknek

A gyermekek életkorától függően eltérő fényintenzitást igényelnek. A szeme nagyobb érzékenysége miatt az újszülöttnek finomabb fényre van szüksége. Erre jó megoldás lehet éjszakai lámpák és fali lámpák vásárlása. Egy kicsit idősebb gyerekek számára, akik többnyire időt töltenek a szobában, a világításnak a lehető legközelebb kell lennie a nappali fénynek. Míg a villanykörte teljesítményének nagyobbnak kell lennie, annál sötétebb a gyermek szobájának falai. Az iskolába járó gyermekek számára az íróasztaluk fontos helyet kap a szobájukban. Természetesen amikor a házi feladatot elvégzik, jó világításra van szükségük.

A gyermekszobában a világítás alapja egy függőleges vagy mennyezeti lámpa legyen, lehetőleg csillogó funkcióval. Egy szép kiegészítője lehet egy falfény vagy egy éjszakai lámpa, vagy akár különböző formájú kivetítők, mint például állatok, csillagok.

A gyerekek lámpái kreativitást váltanak ki

A gyerekszobában található lámpák nemcsak megvilágítják a belső teret. Sok lámpa különböző formájú állatból, járműből vagy filmes karakterből áll, amelyek megfelelnek az elvárásainak.

Lámpák gyerekeknek