Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Lámpák gyerekeknek

Lámpák gyerekeknek

Gyerekszoba világítás

A gyermek világa főként az otthonában koncentrálódik, egyedülálló helye a gyerekszoba. Érdemes tehát gondoskodni gyermekeink legjobb szórakozási és pihenési feltételeiről. Nem csak a bútorok és dekorációk fontos részét képezik a barátságos belső térnek, hanem a megfelelő és megfelelően kiválasztott világítás is a gyermekek számára . Másképp fogjuk őket választani újszülött vagy baba szobájába, és egy kicsit másképp néhány éves gyermeknél. A választástól függetlenül azonban a legfontosabb szempont a használat biztonsága. Ez azt jelenti, hogy nincs hozzáférés az áramforráshoz - konnektorhoz, elemtartó rekeszhez, és a gyermekek - különösen a legfiatalabbak - kezei fölött található. A kisgyermekek fantáziája határozottan meghaladja a felnőttek képzeletének határait, ezért egyszerű biztonsági szabályok biztosítják, hogy ne legyen baleset.

Világítás különböző korú és különböző "fény" igényű gyermekek számára

A különböző korú gyermekek különböző fényintenzitási igényekkel rendelkeznek. A látás nagyobb érzékenysége miatt az újszülött jobban érzi magát lágy, akár félhomályos megvilágítás mellett. A kiságytól távol elhelyezkedő kis éjjeli lámpák és fali lámpák tökéletesek itt. Az idősebb gyermekek számára, akik számára a szoba játszótér, jó, ha a nappalihoz hasonló módon világítják meg a szobát. Itt fontos, hogy válasszon egy izzót - lehetőleg tejes színű lágy és szórt fényt. Ami a fényforrás erejét illeti, nem szabad elfelejteni, hogy annál nagyobbnak kell lennie, minél sötétebb a falak színe a szobában. Az iskoláskorú gyermekek számára a tanulás helye, vagyis az íróasztal is fontos. A legjobb, ha hozzáférhet a természetes napfényhez, de megfelelő asztali lámpáknak kell segíteniük. Elrendezésüknek meg kell világítania a munkalap teljes munkafelületét, és felépítésüknek védeniük kell a vakító, túl intenzív fény ellen.

Adjon fényt gyermekének különböző módon

A gyermekszoba megvilágításának alapja egy mennyezeti lámpa vagy egy kisméretű mennyezeti lámpa kell, hogy legyen, lehetőleg tompítható. Kiegészíthető atmoszférikus oldalvilágítással, jól átgondolt pozícióval az alvás, a gondozás vagy a játék helyéhez képest. Fali lámpákra és kis éjszakai lámpákra, vagy akár projektorokra gondolunk, amelyek csillagokat vagy más szembarát megvilágításokat vetítenek a mennyezetre. Praktikus megoldás álmennyezet telepítésekor, ha több világítási zónát tervez, külön kapcsolókkal. Használhat népszerű, több stratégiai helyen ragadt LED -csíkokat is.

A gyermeklámpák serkentik a fantáziát

A gyermekszobában lévő lámpáknak nemcsak világításnak kell lenniük. Kétségtelenül érdemes számukra, hogy koherens elemei legyenek a belsőépítészetnek, de a gyerekeink kedvében is járjanak. Jó színes és figyelemfelkeltő lámpákat vásárolni - kifejező vagy pasztell színekben. A gyártók kreativitása lehetővé teszi, hogy a gyermekek különböző formákban - állatok, járművek vagy mesebeli karakterek - kifejezett preferenciáit illessze bizonyos típusú lámpákhoz, például fali lámpákhoz, spotlámpákhoz, asztali lámpákhoz, hogy változatossá tegye és ösztönözze a gyermekek fantáziáját.

Lámpák gyerekeknek