Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 58 000 termék
{{ aa_name() }}

Árnyékok, lámpaernyők

Mi az a lámpaernyő és mi az a lámpaernyő?

Az ernyők és a lámpaernyők nem ugyanazok. A különbségek egy pillantással láthatók. A lámpabúra leggyakrabban üvegből készül. A lámpaernyő fő feladata az izzó védelme. Ezen kívül vizuális funkciója is van - a lámpabúra díszes és érdekes formájának, színének vagy anyagának köszönhetően tökéletesen kiegészíti az adott teret. Másrészt a lámpabúra a védő funkciója mellett a fény adott irányú fókuszálására szolgál. A lámpaernyők speciális szerkezetűek és különféle szövetekből készülnek.

Mit válasszunk - lámpabúrát vagy lámpabúrát?

Amikor kiválasztja ezeket a dekorációkat, mindenekelőtt emlékeznie kell a felhasználásukra. A lámpaernyő függesztett és fali lámpákban, míg a búrák állólámpákban működik. A választás során jó követni a belső tér stílusát. A lámpaernyő tökéletes az olyan stílusokhoz, mint a vintage vagy a csillogás . A lámpaernyők sokféle színváltozattal és sok érdekes formával rendelkeznek, így mindenki választhat magának valamit. A kifinomult és eredeti lámpaernyők tökéletesen harmonizálnak olyan stílusokkal, mint a modern és a modernista .

Milyen alakú a lámpaernyő és hogyan kell mérni?

A lámpabúra nem csak egy klasszikus kúp. Sokféle forma létezik, de a legnépszerűbbek a kalap, a kupola, a henger és a kúp. A lámpabúráknak számos lehetősége, típusa és változata van, így biztosan mindenki talál magának valót. A lámpabúra mérésénél figyelembe vesszük: az alsó átmérőt, a felső átmérőt és a függőleges magasságot.

Árnyékok, lámpaernyők