Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Ipari fények

Ipari fények

Ipari stílus

Más néven ipari, nem olyan egyszerű, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Egyedi alkatrészeket, eredeti tartozékokat, egyedi dekorációt igényel. Az ipari lámpák az egyik csodálatos lehetőség a belsőépítészet rendkívüli megközelítésére. A vezetékek, izzók, pótalkatrészek mind hasznosak.

Az ipari világítás jellemzői

Kezdésként meg kell jegyezni, hogy az ipari stílus a legtermészetesebb az elektromos világítással. A helyiség ilyen stílusú kialakításánál használt világításnál elsősorban a stabilitást, a funkcionalitást és a tartósságot kell jellemezni. A világítás mellett az ipari stílusú lámpáknak olyan légkört kell teremteniük, amely csak a termelő műhelyekben vagy raktárakban megfelelő. Ezenkívül ezeknek az ütéseknek meglehetősen finomnak és pontosnak kell lenniük. Ebből a célból hiteles ipari világítóberendezések és stilizált ipari analógok egyaránt használhatók.

Ipari álló asztal és éjjeli lámpák

Semmi sem tükrözi az ipari stílus hangulatát, mint például a fém és az üveg kombinációja, az asztali lámpák és az asztali lámpák ilyen funkciókat tartalmaznak. Ilyen megvilágítás lehet például egy króm színű asztali lámpa, amelynek formája egy izzóra hasonlít. Gazdaságos kialakítása ellenére tökéletesen bocsát ki fényt és hangsúlyozza az ipari jellegét. Ez a fajta asztali világítás minden helyiségben megfelelő lesz, függetlenül attól, hogy magánház vagy irodahelyiség a vállalatnál.

Ami a lámpaernyőket illeti, az ipari stílus lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kifejezze fantáziáját és kreativitását. Egy éjjeli lámpa, amely úgy néz ki, mint az ipari csarnokokban használt világítás, tökéletes lesz egy éjjeliszekrényhez egy ilyen stílusban berendezett hálószobában. A kedvenc trendek hangsúlyozása érdekében érdemes fali lámpákat ugyanabban az elrendezésben felszerelni, amelyek a lámpával együtt kiváló világítási készletet alkotnak. Az ilyen elemek nemcsak a világítás szerepét töltik be, hanem tökéletes dekorációt is jelentenek, és kiemelik a kiválasztott ipari elrendezést.

Függő lámpák ipari világításban

Nem kell egyetlen izzóra korlátozódnia. Függő lámpa több izzóval felszerelhető, eredeti alkatrészekből. Az eredmény egy csodálatos típusú világítás lesz, nem egy közönséges és unalmas csillár. A minimalista elrendezésű, ipari stílusú függesztett mennyezeti lámpák a kivitelezés minőségét tekintve osztályukba tartoznak. Ilyen világítási forma lehet például egy egyszerű mennyezeti lámpa, amely három fényforrással függ, bármilyen színű kábelekre függesztve. Nincs lámpaernyője, a fény izzóból származik, ami az ipari stílus hangulatát tükrözi.

A luxus ipari csillárok is nagyon érdekesek lesznek. A legtöbb hagyományos ipari termékkel ellentétben könnyen illeszkednek a legtöbb modern stílushoz és témához. De függetlenül attól, hogy az ipari stílusú belső teret természetes vagy mesterséges módon hozták létre, a szoba világításának kérdése nagy jelentőséggel bír.

Hogyan néznek ki az ipari lámpák?

Valójában a követelmények nem változtak, és pontosan ugyanazok, mint az összes többi eszköz esetében. A stílus azonban nagy szilárdságot, rugalmasságot és mobilitást igényel a lámpáktól. Leggyakrabban a lámpák fémből és üvegből készülnek, gyakran fát használnak anyagként. Az ipari stílus egyik jellemzője a huzalos mennyezeti lámpák, amelyeknek definíciójuk szerint tartósnak kell lenniük. Ha háromlábú állványról van szó, szinte bármilyen kialakítás vagy megfelelő mechanizmus használható, és a képzelet szab határt.

A függesztett lámpákat nagyon gyakran használják a gyárak világítására. Klasszikusnak számítanak az ipari stílusú szobákban. Mivel fő feladatuk a világítás volt, ezek az eszközök nagyszerű munkát végeztek, leggyakrabban nem cserélték ki őket. Az ilyen lámpák különösen hatékonyak a bárok és éttermek díszítésében. A lakóövezetekben nemcsak konyha, hanem étkező, nappali és hálószoba is. Az apartmanokban fal- vagy állólámpákat is használnak. Leggyakrabban ezek a lámpák több részből állnak, amelyek szintén megváltoztathatják helyzetüket és megvilágíthatják a különböző területeket, gyakran nemcsak a fő világítás, hanem a háttérvilágítás funkcióját is ellátva.

A mennyezeti világítás minden helyiségben működik, csak figyelembe kell vennie annak sajátosságát. Például egy étkezőben, ahol az asztal a legfontosabb pont, ipari lámpának kell lennie, amely megvilágítja ezt az elemet. Az ilyen típusú fénykibocsátásra példa egy fehér lámpa, egy izzóval, ipari stílusban stilizálva. A lámpaernyő lakkozott acélból készül, amely ketrec alakú hajlított huzalokhoz hasonlít. Az egész kialakítás meglehetősen szigorú, és jól illeszkedik az ipari stílusú étkezőhöz. Van egy függő lámpa is üveg formájában. Az ilyen világítás nagyszerűen mutat a nappaliban, a hálószobában és az irodában is.

Hol lehet olcsón ipari lámpákat vásárolni?

Az ipari lámpákat az online áruházban lehet megvásárolni. Nem kell elhagynia a házat, hogy megtekinthesse a rendelkezésre álló választékot, mindenkinek bármennyi ideje van az egyes cikkek megtekintésére. Egy ilyen online áruházban megvásárolhatja:

  • Az ipari egypontos függesztett lámpák, pl. Különféle alakú drót lámpabúrával, vagy fém és üveg kombinációja sokféle formában, a láncon lévő patinás színű lámpaernyő finomnak tűnik, és tökéletesen tükrözi az ipari stílust.
  • Ipari többpontos függő lámpák, pl. Lámpa átlátszó fehér vagy fekete hálóval, mennyezeti lámpa gyönyörű fekete és arany színben, fémből, négy fényforrásból. Vizuálisan a lámpát szigorú kialakítás jellemzi, de az összhatás pozitívan meglepő. Egy ilyen lámpa kiváló megvilágítást biztosít nemcsak a nappaliban, a konyhában, az étkezőben, hanem a tinédzserek szobájában is, jól fogadják.
  • A fali lámpák a világítás kedvenc formái, ezért sok otthonban megtalálhatók. Az ilyen ipari világítás hatékonynak tűnik, mert fémből készül, amely lehet fehér, fekete vagy patina. Tökéletes bármilyen otthoni szobához.
  • Az ipari állólámpát úgy tervezték, hogy optikailag megnövelje a helyiséget. Tökéletes fénysugarat ad felfelé. Ez a világító elem alumíniumból, fából és fémből készült, ennek köszönhetően tökéletesen tükrözi az ipari stílust. Vizuálisan úgy néz ki, mint egy nagy reflektor három lábon, ami egyedivé és utánozhatatlanná teszi a lámpát. A nappaliban, a hálószobában és az ifjúsági szobában is megtalálható.

Világítási Tudásközpont - Blog

Világítási trendek: A fénytervezés új irányai alkalmazással vezérelt izzó

A világítás kulcsszerepet játszik a belsőépítészetben, és a trendek ezen a téren folyamatosan fejlődnek. Modern technológiai megoldások és kreatív a tervezéshez való hozzáállás, új lehetőségeket nyitnak meg az egyedülálló atmoszférák és fényhatások. Ebben a cikkben bemutatjuk a a legújabb világítási trendeket, amelyek népszerűek és innovatív megoldásokat hoznak a terekbe.

Karácsonyfa koszorú, mint kültéri világítás Garland-Luc

Kíváncsi arra, hogyan díszítse otthonát, kertjét, teraszát vagy erkélyét a közelgő karácsonyi ünnepekre? A fényes dekoráció létrehozásának tökéletes módja, csodálatos, meleg légkör megidézése és a karácsony varázslatának hangsúlyozása a kerti izzókoszorúk használata. Ellenállnak a téli időjárási viszonyoknak és nagyon hatékonyak.

Fabbian Illuminazione világítás cubetto plafon

Ismerje meg a tökéletes Fabbian világítás gyártóját, vagy keresse fel közvetlenül a boltban kapható Fabbian lámpa ajánlatot - kattintson ide

A Fabbian Illuminazione céget 1961-ben alapították. Idővel a gyártó hírnevet és tiszteletet szerzett a világítási piacokon szerte a világon. A gyártó kínálatában modern lámpák találhatók, amelyek a legjobb minőségű alkatrészekből készülnek, és amelyeket a legkreatívabb tervezők terveztek. Jelenleg a Fabbian márkát Európában és Ázsiában vállalati üzleteken és közvetítőkön keresztül értékesítik, testvérvállalatai pedig az Egyesült Államok és Hong Kong piacain működnek.

Ipari fények