Ingyenes szállítás a 49998Ft-tól
Több mint 36 000 termék
{{ aa_name() }}

Ipari fények

Ipari fények

Ipari stílus - tér és szabadság

Az ipari stílus New Yorkban kezdődött az 50-es években. A minimalizmus, az egyszerűség és a tágasság jellemzi. Az ipari belső terek hűvösek és leggyakrabban loftlakásokban vannak elrendezve. A tetőtéri belső terekben a leghosszabb függesztett lámpákat a leggyakrabban telepítik, mivel a tetőtér magas mennyezettel rendelkezik.

Az ipari belső térben a kiegészítők nem nagyon fontosak, de ha úgy dönt, hogy hozzáad egy tartozékot, győződjön meg róla, hogy a régi tárgyakat választja. A tetőtéri belső világításnak hidegnek kell lennie, hideg színekkel és acél alapokkal.

Ipari fények - Vélemények a termékekről


2019. április 30.
Kiváló termékminőség számomra 9/10

2019. április 26.
Egy szilárd lámpa, amely örökké divatos marad, az asiag23-at ajánlom

2019. április 13.
Eredeti asztali lámpa, ajánlom ezt az online áruházat, a zaneta-t

2019. február 17.
Szép vásárlás olcsóbb, mint a többi zanetal67 üzletben

Modern függő lámpa WERDER Csillár
2018. október 17.
Tökéletes csillár. javaslom a vásárlást ebben az üzletben. przemyslaw

Világítási Tudásközpont - Blog

Karácsonyfa koszorú, mint kültéri világítás Garland-Luc

Kíváncsi arra, hogyan díszítse otthonát, kertjét, teraszát vagy erkélyét a közelgő karácsonyi ünnepekre? A fényes dekoráció létrehozásának tökéletes módja, csodálatos, meleg légkör megidézése és a karácsony varázslatának hangsúlyozása a kerti izzókoszorúk használata. Ellenállnak a téli időjárási viszonyoknak és nagyon hatékonyak.

Fabbian Illuminazione világítás cubetto plafon

Ismerje meg a tökéletes Fabbian világítás gyártóját, vagy keresse fel közvetlenül a boltban kapható Fabbian lámpa ajánlatot - kattintson ide

A Fabbian Illuminazione céget 1961-ben alapították. Idővel a gyártó hírnevet és tiszteletet szerzett a világítási piacokon szerte a világon. A gyártó kínálatában modern lámpák találhatók, amelyek a legjobb minőségű alkatrészekből készülnek, és amelyeket a legkreatívabb tervezők terveztek. Jelenleg a Fabbian márkát Európában és Ázsiában vállalati üzleteken és közvetítőkön keresztül értékesítik, testvérvállalatai pedig az Egyesült Államok és Hong Kong piacain működnek.

Loft belső terek Ipari csőfény

Meghívjuk Önt, hogy olvassa el az ipari stílusú belső tereket, vagy azonnal nézze meg az ipari stílusú lámpák kategóriáját.

Az ipari stílusú belső terek rendhagyóak. Ennek köszönhetően átvették sok szív és képzelet tervező mesterét. Nyers, minimalista és hűvös érzés. És mégis kedvelheted őket.

Ha nagyra értékeli a figyelemre méltó megoldásokat és jól érzi magát, amikor olyan tárgyak veszik körül, amelyek úgy néznek ki, mintha egy másik korszakból származnának, vagy tiszteletben tartja az aktív hidegséget és az elegáns minimalizmust, akkor a belsőépítészet ipari stílusú kialakítása a legmegfelelőbb választás csak Önnek!

Ipari fények