Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Fonott kosarak

Kézzel készített fonott kosarak

.

Napi bevásárlás, kirándulás a gombászáshoz vagy esetleg egy séta a gyümölcsösben? A fonott kosarak jól jönnek ezek közül bármelyik helyzetben.. A lengyel fonott vesszőből kézzel szőtt, masszív és tágas termékek megkönnyítik a különböző tárgyak tárolását, és még többet. Fedezze fel, milyen dolgokat szállíthat és tárolhat kényelmesen, ha a modern kialakítású fonott kosarakat választja.. Biztosítjuk, hogy a fonott termékek nem csak ünnepnapokon fognak jól működni.

.

fonott kosarak új designban

.

A gondosan fonott fonott kosarak táska formájában egyedi kiegészítői bármilyen stílusnak.. A cserélhető patronok lehetővé teszik a kosár stílusának gyors megváltoztatását.. Ha a szervező használat közben szennyeződik, ne aggódjon, mosógépben kimoshatja, vagy kicserélheti egy másikra.. A környezetbarát anyagból készült, esztétikus kosarak kiváló ajándéklehetőséget jelentenek szeretteink számára.. Ez egy időtlen termék természetes színben, amely gyönyörűen illeszkedik a hasonló színek elrendezéséhez.. A fonott termékek játékokat tartanak, egy nagyobb kosár jól működik a kandalló fájának tárolására.. A fonott kosarak eredeti kiegészítők, amelyeket a lengyel gyártók helyi alapanyagokból, a részletekbe menő gondossággal készítenek.

És te, melyik fonott kosarat választod magadnak?

.

A fonott termékek nagyon népszerűek.. Funkcionálisak, környezetbarátok és időtállóak. Gyönyörűen hangsúlyozzák a skandináv vagy boho stílusú belső terek jellegét.. A fűzfavessző továbbra is pótolhatatlan választás a gombaszedők számára. Jellemzőinek köszönhetően az erdei betakarítás gyümölcsei megfelelő szellőzéssel rendelkeznek, és fonott kosarakban szállítva védve vannak az összetöréstől.. Nézze meg a gombakosarakra vonatkozó javaslatainkat, és azokat, amelyekben van hely a palackok számára. Ha olyan fonott termékeket választ, amelyek belső elválasztókkal rendelkeznek, akkor biztos lehet benne, hogy palackjait biztonságosan tudja szállítani és tárolni, amíg Ön úton van.. Tekintse meg kínálatunkat, és válassza ki a napi igényeinek megfelelő kosarat, hogy kényelmesebbé tegye az életét.

.