Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Világítógerendák

Világítógerendák

A világítás kialakítása fontos szerepet játszik a belsőépítészetben. Hosszú, keskeny testű, lineáris lámpatestként kialakított fénysugarak alkalmasak nagy terek megvilágítására: kereskedelmi helyiségek, termelési csarnokok, nyilvános repülőterek és vasútállomások. Az eszközöket egyenes vonalban helyezik el a szoba kerületén át.

Világítási gerendák - alkalmazás

Az egyedi világítási gerendák ablakok, jelzések, bannerek, épülethomlokzatok megvilágítására alkalmasak. A villanyáramok akár 90% -át is megtakarítják, a megszakítás nélküli működés 50 000. órákban gyakorlatilag nem igényel karbantartási költségeket. Az olyan lámpatest előnye, mint a LED-es fény egy nagy és egyenletes fénypont. A boltokban elérhető LED-gerendák világítási irodák, garázsok, műhelyek, festékboltok és még nedvességtartalmú helyek számára is alkalmasak.

Példák a megvásárolható világító gerendákra:

Világítási gerendák: 1x18W, 36W, 58W

Fénysugarak: 2x18W, 36W, 58W

T8 LED-es világítási gerendák: 1 és 2x18W, 36W, 58W.

LED gerendák - jellemzők

Minden vízszintes és függőleges sík felületre szerelt LED gerendák. Felfüggesztett modellek, csak lineáris mennyezeti lámpák. A beépített eszközök a mennyezetbe, bútorokba, ablakokba szerelhetők. Az univerzális felső lámpák bárhová csatlakoztathatók, amíg a felület sima és tartós.

A világítótestek, például a LED gerendák világítási jellemzőinek meg kell felelniük a világítási normáknak és feladatoknak. Különböző teljesítményű, fényáramú, színhőmérsékletű, stb. Berendezések. Például a meleg fény alkalmas az élő terek számára: a színhőmérséklet 3000K körül van, és az irodákban semleges fehér fényt használnak: 4000K felett, ami stimulálja a munkát.

A választásnak figyelembe kell vennie a világítóberendezések műszaki paramétereit. A termelési műhelyek és raktárak számára alkalmasak a por és nedvesség ellenálló gerendák. Az IP65 védettségű készülékek teljesen zárt burkolattal és kiegészítő fényvédővel rendelkeznek, így a szabadban is hatékonyan működnek. Az IP54-es világítás poros és nedves helyiségekben, valamint kívül, de mindig fedél alatt használható. Az IP20 / 40 speciális védelem nélküli világítóberendezés tiszta, száraz helyiségekben használható.

Világítási gerendák - kivitelezés

A fénysugarak fénycsövekhez alkalmazhatók, egy egyszerű, ballasztos lámpatest segítségével. Ez a fajta világítás porszórt acéllemezből készül.

Ön is vásárolhat dekoratív LED dekoratív gerendákat, amelyek jó fényforrást jelentenek otthonában. A világítótesteket könnyű telepíteni egy munkahelyen egy síkban, fényes fényt adnak még azon a területen is, ahol a telepítési hely korlátozott. Jó, minőségi LED-gerendák a kábelezéssel. A világítási gerendák széles választéka és megvilágítási jellemzői vannak. A termékminőséget a megfelelőségi tanúsítványok igazolják.

Világítógerendák