Ingyenes szállítás a 49998Ft-tól
Több mint 36 000 termék
{{ aa_name() }}

Nappali világítás

Nappali világítás

A nappali világítás nem csak dekoratív funkciók, hanem még fontosabb a megvilágító célokra. Sok építész és szakértő azt javasolja, hogy a nappaliban vagy étkezőben a fő lámpa árnyékában van, és az asztal fölé kell helyezni. Ezen túlmenően a magassági beállítás funkciója. A fénynek az egész asztalra kell esnie - ha a szélessége 120 cm, a lámpának 50 cm-rel fel kell függesztenie a tetejét, egy nagyobb - 80 cm-nél. Üzletünkben széles választékot talál az ilyen világításról. A nappali megfelelő világítás kiválasztásakor az alábbi sémát javasolhatja:

- Egy kerek asztalhoz válasszon egy kerek árnyalatú lámpát. Meg kell lógni középen az asztal fölött.

- A négyszögletes asztalnál több, azonos négyzet alakú lámpát ajánlunk.

A fénykibocsátás optimalizálásához javasoljuk, hogy olyan lámpákat válasszon, amelyek beépített fényerőt tartalmaznak. Ez a fényforrások energiahatékonyságának növelésének egyik módja.

Világítási Tudásközpont - Blog

Fabbian Illuminazione világítás cubetto plafon

Ismerje meg a tökéletes Fabbian világítás gyártóját, vagy keresse fel közvetlenül a boltban kapható Fabbian lámpa ajánlatot - kattintson ide

A Fabbian Illuminazione céget 1961-ben alapították. Idővel a gyártó hírnevet és tiszteletet szerzett a világítási piacokon szerte a világon. A gyártó kínálatában modern lámpák találhatók, amelyek a legjobb minőségű alkatrészekből készülnek, és amelyeket a legkreatívabb tervezők terveztek. Jelenleg a Fabbian márkát Európában és Ázsiában vállalati üzleteken és közvetítőkön keresztül értékesítik, testvérvállalatai pedig az Egyesült Államok és Hong Kong piacain működnek.

Loft belső terek Ipari csőfény

Meghívjuk Önt, hogy olvassa el az ipari stílusú belső tereket, vagy azonnal nézze meg az ipari stílusú lámpák kategóriáját.

Az ipari stílusú belső terek rendhagyóak. Ennek köszönhetően átvették sok szív és képzelet tervező mesterét. Nyers, minimalista és hűvös érzés. És mégis kedvelheted őket.

Ha nagyra értékeli a figyelemre méltó megoldásokat és jól érzi magát, amikor olyan tárgyak veszik körül, amelyek úgy néznek ki, mintha egy másik korszakból származnának, vagy tiszteletben tartja az aktív hidegséget és az elegáns minimalizmust, akkor a belsőépítészet ipari stílusú kialakítása a legmegfelelőbb választás csak Önnek!

Nappali világítás