Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Konyhai falfestmények

Konyhai falfestmények

Falfestmények a konyhában

Szeretné konyhájának egyedi megjelenést kölcsönözni? Fedezze fel a konyhai falfestmények gyűjteményét, amelyek lehetővé teszik, hogy egyedi hangulatot teremtsen, és kiemelje ennek a helyiségnek a jellegét.

Milyen előnyei vannak a konyhai falfestmények használatának?

Ha gyors és hatékony módot keres konyhája felfrissítésére, a falfestmények tökéletes megoldást jelentenek az Ön számára.. A minták és motívumok széles választékát kínáljuk, amelyek lehetővé teszik, hogy harmonikus teret hozzon létre, amely megfelel az Ön ízlésének és stílusának.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő design falfestményt a konyhába?

Amikor a konyhai falfestményt választja, érdemes figyelembe venni ennek a helyiségnek a stílusát és színsémáját.. A megfelelő minta és motívum kiválasztásával különböző hatásokat érhet el - a visszafogott eleganciától a vidám és színes hangsúlyokig.. Az is fontos, hogy a falfestmény méretét a rendelkezésre álló helyhez igazítsa, hogy optimálisan kihasználja a teret.

Hogyan kell falfestményt telepíteni a konyhában?

A konyhai falfestmény telepítése egyszerű, és nem igényel speciális felszerelést.. Mindössze annyit kell tennie, hogy megfelelően előkészíti a felületet, amelyen a falfestményt szeretné elhelyezni, majd gondosan felhordja, ügyelve arra, hogy ne keletkezzenek légbuborékok.. Sérülés vagy a téma megváltoztatásának igénye esetén a falfestmény könnyen eltávolítható, nem hagyva nyomot a falon.

Fedezze fel most a konyhába szánt falfestmények gyűjteményét, és hozza létre saját egyedi designját otthonának e fontos helyiségében!

Világítási Tudásközpont - Blog

Hogyan lehet eltávolítani a háttérképet? Tapéta eltávolítása a falról

A színes háttérképek divatja egyszer visszatér, egyszer elmúlik. Ezzel eljön az ideje, hogy vagy ragasszuk az anyagot a falra, vagy eltávolítsuk a tapétát. És bár a bemutatott példákból a munka első szakasza, azaz a tapéta ragasztása meglehetősen kellemes, a háttérképet nem távolítják el teljesen. Hogyan kell kezelni a tapéta falról való eltávolítását? Itt van az útmutatónk. Végigcsinálja a munka következő szakaszait: lépésről lépésre.

Konyhai falfestmények