Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Kerti bútor

Kerti bútor

A szabadban való szabadidő rendkívül fontos. Semmi sem lazít, mint a meleg napsugár, a gyenge szellő és a természet illata. Ahhoz, hogy a kert és az erkély ideális pihenőhely legyen, érdemes gondoskodni a megfelelő kerti bútorokról , amelyek nemcsak a használat kényelmével örvendeztetnek meg minket, hanem a kerttér érdekes díszítő elemei is lesznek.

Kényelmes kerti székek

Nincs annál kellemesebb, mint egy kényelmes székben pihenni, bebugyolálni a napsütésbe. Ugyancsak nehéz elképzelni egy olyan tevékenységet, mint a napozás megfelelő kerti szék nélkül. A kerti székek nagy előnye a mozgékonyságuk, amelynek köszönhetően minden nap szabadon megváltoztathatjuk pihenésünk helyét és felfedezhetjük kertünket.

Erkélyes bútorok - egyedülálló pihenési lehetőség

Az erkélyes bútorok lehetővé teszik egy egyedi relaxációs zóna létrehozását kis helyen. Nekik köszönhetően kellemes pillanatokat is eltölthetünk szeretteinkkel a szabadban, akkor is, ha nincs kertünk. Finom dekorációval kombinálva az erkélyes bútorok nagyon hangulatos és egyedi teret teremtenek.

Világító kerti edények a növényzet szépségének hangsúlyozására

A növények teszik boldoggá, amikor a kertben vagy a teraszon töltjük az időt. A megfelelő edények használatával hangsúlyozhatja szépségüket. Sajnos, ha besötétedik, gyakran nem csodálhatjuk meg kedvenc virágainkat. A megoldás megvilágított kerti edények , amelyek finoman megvilágítják mind a növényeket, mind a körülöttük lévő teret.

Kerti asztalok - tökéletes hely a kávéfőzéshez

A kertben vagy az erkélyen lévő kávé íze sokkal jobb, és majdnem három évszakon keresztül élvezhetjük. A legfontosabb azonban az, hogy egy csésze aromás infúzióval külön hely legyen a részegítő pillanatokra. A kerti asztalok nagyon fontos elemei a terasz vagy erkély dekorációjának, amely lehetővé teszi, hogy finom házi ételeket fogyasszon a felhő alatt, és más kerti bútorokkal együtt nagyon kellemes helyet teremt.

Kerti bútor