Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Kárpitozott fotelek

Kárpitozott fotelek

Tömör fotelek a nappalihoz és az irodához

A kárpitozott fotelek otthoni és irodai bútorok. Székek helyett nagyon gyakran használják őket. A fotelek jó minőségűek, megbízhatóak és garantálják a hosszú távú használatot. A választék különféle színű és különféle kárpitos textúrákkal ellátott foteleket tartalmaz.

Kárpitozott fotelek - elegánsak és egyediek

A szabadidős fotelek nagy, kényelmes bútorok, állítható háttámlákkal, kartámaszokkal, amelyek lehetővé teszik a kényelmes és nagyon kényelmes ülést. A kárpitozott fotelek sokasága elképesztő. Választhat klasszikus, szögletes, ovális, tojás alakú, sőt ... női alakos fotelek közül.

Kárpitozott nyugágyak

Érdemes-e otthonában lennie egy kárpitozott fotelnek? Természetesen így van - a nappali fotel elegánsnak és kiváló minőségűnek tűnik, ez egy bútor a háztartás tagjai és vendégei számára. A kis nappaliban egy vagy két fotel helyezhető el, nagyobb nappaliban több ilyen bútor lehet. Az irodában a karosszék is ellátja funkcióját - ki ne akarna közülünk időnként kávészünetet tartani egy puha anyaggal letakart karosszékben, és egy pillanatra megfeledkezni a kötelességekről?

Nappali fotelek - kényelmes kárpitozott fotelek

Nemrégiben a kárpitozott fotelek támogatják. Rengeteg van belőlük a belsőépítészeti katalógusokban, ahol kisebb társalgókat díszítenek, színekkel csillognak az otthoni nappaliban vagy felmelegítik az irodák hangulatát. A nappali foteleket elsősorban a pihenésre használják, a szövetekkel kárpitozottak pedig különösen puhák és ezért kedveznek a pihenésnek. Előnyük a színek és anyagok sokasága is, amelyekből készültek. Ezért a minimalizmus kedvelői számára egy egyszerű forma és visszafogott színű karosszék jó választás lesz. Az eklektika rajongóit viszont egy nagy, élénk színű fotel csábíthatja.