Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Lógó lámpák

Lógó lámpák

A függő- és mennyezeti lámpákat minden modern belsőépítészethez tervezték. Mindez pedig a segítségükkel megoldható feladatok széles körének köszönhető: ez a tér fő megvilágítása, amely a funkcionális területet és a belső dekorációt hangsúlyozza.

Kiváló minőségű függesztett lámpák

A függő lámpák kiváló minőségű világítás forrásai lesznek egy magánházban, lakásban vagy házikóban. Az ilyen típusú készülékek lágy szórt fényt biztosítanak, kényelmes körülményeket biztosítva, amikor pihenünk egy munkanap után.

A függesztett lámpák többféle változatban kaphatók. A leggyakoribbak a klasszikus megoldások. A függesztett lámpák a klasszikus változatban állítható magasságúak. Bármilyen helyiségben elférnek, méretétől függetlenül. Úgy gondolják, hogy minél magasabb a mennyezet, annál hosszabb ideig kell felfüggeszteni a világítást.

Egy másik különbség a tervezésben és a kompozíciós megoldásokban van. Vannak lakonikus modellek, eredeti függőleges csillárok, színes árnyékokkal és díszes formákkal, valamint a spot és zóna világítás funkcionális forrásai. A kialakítástól függően hálószobába, konyhába, nappaliba, előszobába vagy irodába szerelhetők. Ideális példák például a függő kristálylámpák

Függő lámpák - példák

A függő lámpa stílusos kialakításával azonnal felkelti a vendégek figyelmét. A nemes szerkezet lehetővé teszi a modell szinte bármilyen belső térben történő használatát. Elegendő fényt biztosít, és könnyen felszerelhető.

A függesztett lámpa tervezői termék, amely a high-tech stílus legjobb hagyományai szerint készült. Az 1980 -as évek óta ez a tendencia tekintélyt fejezett ki. A stílust a szigorú geometria és a fém alkatrészek jelenléte jellemzi.

Funkcionális mennyezeti lámpák

A szobába való belépés kellemes élménynek kell lennie. A világító kompozíciók fontos szerepet játszanak a kellemes benyomás kialakításában, és ha fali lámpát használ, akkor sikerre számíthat.

A többfunkciós mennyezeti lámpáknak számos előnye van:

  • Megkülönböztetik őket eredeti és nem szabványos formákkal-négyzet alakú, kerek, ovális, szálszerű, háromszög alakú
  • Lehetővé teszik kényelmes életkörülmények megszervezését
  • Kényelmes háttérvilágításként használják
  • Virágos elemekkel, mintás fedésekkel, fa részletekkel, szokatlan mintákkal és csodálatos textúrákkal díszített
  • Más világítóberendezésekkel szimbiózisban képes megteremteni az optimális megvilágítási szintet
  • Garantálják a gazdaságos energiafogyasztást és a lenyűgöző tartósságot.

Innovatív megoldásokat és a tervezők kreatív megközelítését alkalmazva a mennyezeti lámpák modelljei új megoldások a hálószoba, előszoba, nappali vagy konyha díszítésére. Ugyanakkor a mennyezeti lámpák árai lehetővé teszik a vevő választékának növelését.

Mennyezeti lámpák - példák

A mennyezeti lámpa jó kiegészítője lesz a fő világításnak. A magas színvonalú kivitelezésnek és a gyártásban a modern technológiáknak köszönhetően sokáig gyönyörködni fog vonzó megjelenésében. A fő előnyök a tisztességes minőség és az alacsony ár.

A mennyezeti lámpa minden házat díszíteni fog. Az ismert olasz gyártó modellje nem hagyja közömbösnek a gyönyörű és eredeti belső tárgyak ínyenceit. A lámpa egyenletes fényeloszlást biztosít a helyiségben.

Olcsó függő lámpák

A függő lámpák ára az egyik fő tényező a megfelelő megoldás kiválasztásában. A felfüggesztett modellek sokoldalúak, és bármilyen helyiségbe illeszkednek. Ma a gyártók hatalmas választékot kínálnak az ilyen modellekből, különböző árakon.

Az olcsó függesztett lámpa nem különbözik a varázstól a többi modelltől, és stílusos kialakításának köszönhetően azonnal felkelti a vendégek figyelmét. A nemes szerkezet lehetővé teszi a modell szinte bármilyen belső térben történő használatát. Elegendő fényt biztosít, és könnyen felszerelhető.

Olcsó mennyezeti lámpák

A befejező munkák utolsó szakaszában itt az ideje a világítótestek kiválasztásának. Néha előfordul, hogy ebben az időszakban, egyes tulajdonosok javítási beruházásai után a világítás költségei jelentős szerepet játszanak. Ezért a legoptimálisabb kiút ilyen helyzetben az olcsó mennyezeti lámpák vásárlása.

Az olcsó mennyezeti lámpát a jó minőség és a kifogástalan kialakítás is megkülönbözteti. A fémből és üvegből készült modell klasszikus stílusú belső terekhez alkalmas. A védettség IP20 szabvány, ezért a készülék nem használható nedves és szennyezett területeken. A mennyezeti lámpa kiválasztásával hangulatos fényt kaphat.

Világítási Tudásközpont - Blog

Divatos, loft stílusú póklámpa Loft pók lámpa

A tetőtéri stílusban berendezett helyiségekben megfelelő díszítőelemeknek kell lenniük. A durva állapotú falakat, a szabad vezetékeket vagy csöveket megfelelő megvilágítással kell kiegészíteni. A tetőtér belső tereit a divatos póklámpa fogja hangsúlyozni, amely - a dekoratív funkció mellett - központi fényforrásként tökéletes lesz. A készüléket nem csak loft stílusú helyiségekben szabad használni. A póklámpa ipari és modern stílusban is megtalálható lesz.

Fabbian Illuminazione világítás cubetto plafon

Ismerje meg a tökéletes Fabbian világítás gyártóját, vagy keresse fel közvetlenül a boltban kapható Fabbian lámpa ajánlatot - kattintson ide

A Fabbian Illuminazione céget 1961-ben alapították. Idővel a gyártó hírnevet és tiszteletet szerzett a világítási piacokon szerte a világon. A gyártó kínálatában modern lámpák találhatók, amelyek a legjobb minőségű alkatrészekből készülnek, és amelyeket a legkreatívabb tervezők terveztek. Jelenleg a Fabbian márkát Európában és Ázsiában vállalati üzleteken és közvetítőkön keresztül értékesítik, testvérvállalatai pedig az Egyesült Államok és Hong Kong piacain működnek.

Loft belső terek Ipari csőfény

Meghívjuk Önt, hogy olvassa el az ipari stílusú belső tereket, vagy azonnal nézze meg az ipari stílusú lámpák kategóriáját.

Az ipari stílusú belső terek rendhagyóak. Ennek köszönhetően átvették sok szív és képzelet tervező mesterét. Nyers, minimalista és hűvös érzés. És mégis kedvelheted őket.

Ha nagyra értékeli a figyelemre méltó megoldásokat és jól érzi magát, amikor olyan tárgyak veszik körül, amelyek úgy néznek ki, mintha egy másik korszakból származnának, vagy tiszteletben tartja az aktív hidegséget és az elegáns minimalizmust, akkor a belsőépítészet ipari stílusú kialakítása a legmegfelelőbb választás csak Önnek!

Lógó lámpák