Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Intelligens otthoni lámpák

Intelligens otthoni lámpák

Az intelligens otthonok a jövő, nem kétséges. Egyre több olyan termék, amelyről ismert, mint a hűtőszekrény vagy a televízió, az intelligens változatban piacra kerül. Ez a technológia a világítást is magában foglalta.

Intelligens otthoni lámpák

Az intelligens lámpák azok, amelyek képesek integrálni egy intelligens otthoni rendszerrel. Példa lehet az úgynevezett ZigBee szabvány. Lehetővé teszi a világítás vezérlését bármely olyan helyen, ahol egy kényelmes alkalmazást telepítünk egy mobiltelefonra vagy tabletre. Csak egy intelligens otthoni rendszerrel és HUE híddal rendelkező lámpára van szükségünk. Az alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store-ban. A legtöbb intelligens lámpának is van ún. Hála nekik, nincs szükségünk a HUE rendszerre. Gyakran előfordul, hogy a gyárban különböző világítási forgatókönyvek vannak telepítve, amelyek nem akadályozzák meg a saját készítésüket.

Intelligens világítás

Az intelligens világításnak a helyiségek típusain kell alapulnia, amelyeken szükségünk van rá. Nem szabad egységes világítást használni minden típusú belső térben. Ez általában a kívánatos hatások és a magas villamosenergia-számlák hiányával zárul. Az intelligens világítás lehetővé teszi az egyes lámpák fényerejének beállítását, ami jelentősen befolyásolja a villamosenergia-fogyasztást.

Ha intelligens világításról beszélünk, meg kell említeni a LED technológiát is, amely a modern fényforrások alapja. Ennek az integrációnak a lényege a LED-ek félvezető jellege, amelyek kompatibilisek az elektronikus vezérlő rendszerekkel. Az internet és a mozgásérzékelők kapcsán sok konfigurációs lehetőséget kapunk. Jelenleg nemcsak sötétebb és élénkebb kísérletekkel tudunk kísérletezni, hanem a fény színeit a hűvöstől a sötétebbé is. Még a fény intenzitásának és színének megváltoztatása is lehetséges a zene hatására.

Intelligens világítás

Természetesen az emberek nagy csoportja az intelligens világítást olyan felesleges technológiai újdonságnak tekinti, amely hamarosan eltávozik nyom nélkül. Lehetséges, hogy gyorsan megváltoztatják az elméjüket, tudva, hogy van egy bizonyított kapcsolat a fény és a jólétünk között. Például, a fehér fény erőt és energiát ad, ösztönzi a kreativitást és motiválja Önt az ágyból. Tökéletes a reggelre, amikor erőteljes, pozitív energia befecskendezésére van szükség. Este ugyanolyan típusú fény lenne nem kívánatos. Nehéz elképzelni egy olyan megoldást, mint az intelligens világítás, amely segítene abban, hogy kijussunk a hálószobából.

Egy másik kényelem, amit a világításvezérlő opció kínál, a nappaliban található. Tételezzük fel, hogy egy olyan filmet nézünk, amelyben a hullámzó kék tenger jelenete jelenik meg. Speciális HUE izzók segítségével kéket tudunk készíteni, ugyanakkor nyugtató fény is körülvesz minket. Dinamikus jelenetek és hirtelen robbanások esetén vörös vagy narancssárga rezgést kapunk. A házimozi rajongók számára ez a hatás különösen ajánlott.

Összefoglalva az intelligens világítást , számos más technológiával együtt létrehozva, az intelligens otthonok olyan jövő, amelyben teljes mértékben átalakíthatjuk otthonunk visszavonulásait, hogy alkalmazkodjon az általunk meghatározott követelményekhez és feltételekhez.

Intelligens otthoni lámpák