Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 58 000 termék
{{ aa_name() }}

Lámpák alapjai és rögzítései

Külső világítás

A legjobb megoldás az optimális eredmények elérése érdekében az összes külső világítás egyidejű megtervezése. Érdemes megemlíteni az ösvényeket, virágágyásokat, pavilonokat, lépcsőket, tavakat, autópályákat, kapukat, kapukat és teraszokat.

Ami a technológiákat illeti, érdemes az overrun lámpákat, mozgásérzékelőket és az intelligens vezérlőrendszert használni. A lámpáinknak kellően magas feszültségtényezővel kell rendelkezniük, ami megvédi őket a kedvezőtlen időjárási viszonyoktól. Az IP 55 - IP 68 szabványok teljesítik ezt a feladatot. Sokan attól is függ, hogy melyik védelmi osztályból származik az elektromos szigetelés. Érdekelnünk kell az I. vagy II. Osztályú lámpatesteket.

Kerti világítás

A kerti világítást a fő tápellátási körből legjobban elkülönítik, és megfelelő biztosítékokkal rendelkeznek. Azt is ellenőrizni kell, hogy a kábelvezeték nem zavarja-e az alapokat, a nagy fákat és a vízvezetékeket.

A kerti világítás lámpáinak kiválasztásakor választhatunk poszterek, lámpák, egyedi lámpatestek, dekoratív golyók és reflektorok között. Ez utóbbi lehetővé teszi számunkra, hogy a fénysugarakat a kívánt irányba irányítsuk. További előnyük a falakra és a fűre való felszerelés lehetősége.

Kerti lámpák alapjai

A kerti lámpák alapjai lehetővé teszik világításunk stabil és állandó összeállítását. A középen fúrt lyuk lehetővé teszi a kábel vezetését és a telepítéshez való csatlakozást. Lehetőségünk van egy kicsi és nagy alapítvány kiválasztására.

A kis kerti alapítvány tömege körülbelül 14 kg, magassága 18 cm. Lehetővé teszi egy 17 cm-es átmérőjű lámpa telepítését.

A nagy kertalapítvány súlya körülbelül 30 kg, magassága 23 cm. Lehetővé teszi egy 26 cm-es átmérőjű lámpa telepítését.

Ha gyorsan és hatékonyan szereljük fel lámpáinkat, és ezzel egyidejűleg biztosítjuk őket az erős szél hatásai ellen, a szilárd alap ideális megoldás.