Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Éjjeli asztalok

Éjjeli asztalok

Éjjeliszekrény - minden ágy társa

A hálószobák éjjeliszekrényei alkalmazásuk miatt nagyon hasznos és hasznos bútorok. Elsősorban a legszükségesebb apróságok tárolására szolgálnak az ágy mellett, és képesek egyedi kiegészítőket is elhelyezni rajtuk. Ezek lehetnek olyan modulok, mint például ébresztőóra, szemüveg vagy távirányító. Az éjjeliszekrényben sok más elem, töltők különféle eszközökhöz, könyv vagy folyóirat is olvasható, mindenféle éjszakai krém és még sok más. Ez egy igazán funkcionális bútor, amelyet minden ágy mellett meg kell találni.

Fa éjjeliszekrény, soha nem felejtették el

A hosszú lábakon vagy a fémtartón alapuló éjjeliszekrények meglehetősen szokatlanok és modernek, ezért nem mindenki dönt úgy, hogy megvásárolja őket. A legtöbb számára a klasszikus egy fából készült asztal formájában, amely megfelel más, ugyanabból az anyagból készült bútoroknak. Tökéletesen illeszkedhetnek a többi berendezéshez, és szokatlan készletet alkothatnak vele, éppen ezért annyira univerzálisak és kívánatosak.

Fehér éjjeliszekrény - egyszerű és elegáns

A minimalizmus kedvelői számára a fehér éjjeliszekrények tökéletesek lesznek, mivel fényes árnyalatukkal varázsolják az egész szobát. A fehér éjjeliszekrények csodálatosan néznek ki, ha beépített háttérvilágítással rendelkeznek. Annak érdekében, hogy ez a bútordarab elegánsabb legyen, elegáns lámpát, gyertyát vagy egy kis vázát helyezhet el, benne virággal. Az asztal nemcsak a szobai felszerelések remek eleme lesz, hanem elősegíti a hálószoba esztétikus és ízléses megjelenését is.

Hálószoba asztalok mindenkinek

A hálószobai asztalok praktikus használatuk mellett rendkívül vonzónak tűnnek. Számos stílusban készíthetők, a klasszikus és az elegáns, az elegánsabb és modernebb modellekig. Némelyikük kihúzható fiókkal rendelkezik, mások kinyithatók vagy rekeszekkel rendelkeznek könyvek vagy laptop számára. Különböző árnyalatokban és méretekben kaphatók, így minden hálószobához kiválaszthatja a tökéletes típust. A legjobb vágás kiválasztása teljes mértékben a mi preferenciáinktól és attól függ, hogy mit tartunk a legjobb megoldásnak.

Éjjeli asztalok