Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Modern lámpák

Modern lámpák

Mik azok a modern lámpák?

A modern lámpák nagyon általános fogalom, és valójában mindenki megtalálhatja a saját definícióját. A „modernitás” fogalmának számos ellentmondása van. Egyrészt az egyszerű megoldásokra koncentrálunk, míg legközelebb hagyjuk magunkat elragadtatni a fantáziától, és nagyon divatos megoldásokról döntünk. Mindebben az őrületben több olyan jellemzőt különböztethetünk meg, amelyek kifejezetten a modern stílusnak tulajdoníthatók.

Modern a minimalizmus?

Határozottan igen! Ezekben az időkben elegem van a díszes dekorációkból és a nem szokványos megoldásokból. Sokkal jobb és egyszerűbb egy minimalista belső teret választani, amelyet könnyebb karbantartani és rendszerezni. A modern lámpák tökéletesen kiegészítik a belső tér minimalista stílusát. Az ilyen típusú lámpák tökéletesen hozzáadhatják a karaktert és diverzifikálják a teret. Üzletünkben sok érdekes, de minimalista világítási megoldást találhat, amelyek illeszkednek a modern lámpák stílusához.

Visszafogott színek, vagy merész színek?

És itt megleplek .. Mindkét válasz beleillik a modern stílusba. A modern belső terek minimalistaak, de nem unalmasak. Az erős színek tökéletesen megelevenítik és karaktert adnak a belső térnek. A modern, erős színekkel rendelkező lámpák tökéletes kontrasztot jelentenek a világos helyiségekben, amelyeknek színt szeretnénk adni. Másrészt az élénk és nyugodt színű lámpák, mint például a fehér, lehűtik és tompítják a belső tér egész hangulatát.

A díszes minták is illeszkednek a modern stílushoz?

Igen! A modern stílusnak sok ellentmondása van. Egyrészt a minimalizmus, másrészt érdekes és merész megoldások. Az eredeti formájú és mintájú lámpák mindenképpen szerepelnek a modern lámpák gyűjteményében. Serkentik és változatossá teszik a belső teret, és egyedi hangulatot kölcsönöznek neki.

Világítási Tudásközpont - Blog

Fabbian Illuminazione világítás cubetto plafon

Ismerje meg a tökéletes Fabbian világítás gyártóját, vagy keresse fel közvetlenül a boltban kapható Fabbian lámpa ajánlatot - kattintson ide

A Fabbian Illuminazione céget 1961-ben alapították. Idővel a gyártó hírnevet és tiszteletet szerzett a világítási piacokon szerte a világon. A gyártó kínálatában modern lámpák találhatók, amelyek a legjobb minőségű alkatrészekből készülnek, és amelyeket a legkreatívabb tervezők terveztek. Jelenleg a Fabbian márkát Európában és Ázsiában vállalati üzleteken és közvetítőkön keresztül értékesítik, testvérvállalatai pedig az Egyesült Államok és Hong Kong piacain működnek.

Modern lámpák