Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 58 000 termék
{{ aa_name() }}

Lábtartók

Lábtartók

A mozgásszegény életmód nem segíti elő a mozgásszervek egészségének megőrzését. Noha nehéz teljesen lemondani a kényelmes széki munkáról, érdemes munka közben biztosítani a kényelmet és az ergonómiát, amely nemcsak kényelmet nyújt, hanem a test legkiszolgáltatottabb részeit is megkönnyíti.

Irodai lábtartók - megmentve a fáradt lábakat

A munkahely irodai lábtartóval való gazdagítása láthatóan javítja a testtartást. Használata enyhíti az alsó gerincet és javítja a lábak vérkeringését, ami viszont megakadályozza a visszérgyulladást. Az irodai lábtartók nagyszerű megoldást jelentenek a fájó és nehéz lábakra panaszkodók számára. A megfelelő testtartás gondozása az egészség szempontjából megtérül a jövőben.

A lábszék puff vagy hármas funkció formájában

Egy nehéz munkanap után nincs más, mint kényelmesen beültetni egy székbe és kinyújtani a lábát. Az ehhez használt lábtartó ülésként is használható. Nagyon sok helyet takarít meg - egy kis bútor, amelyet pihenésre használunk, sikeresen játszhat egy második szerepet. Néhány modell párnák és díszítő elemek tárolódobozaként is használható.

Kárpitozott lábtartók - mi szól helyettük?

A helyesen megválasztott szövet lábtartók érdekes dekorációs elemek a helyiségben. Nekik köszönhetően a szoba barátságosabbá válik. A lábait puha, velúr lábtartóra nyújtva nemcsak pihenés a test számára, hanem az érzékek számára is lakoma. A széles színválaszték lehetővé teszi, hogy a lábtartót bármilyen elrendezéshez igazítsa. A nappaliban és az irodában egyaránt dolgoznak.

Egy kis luxus - bőr lábtartók

A bőrbútorok osztályt és eleganciát adnak a helyiségnek, amelyben találhatók. Könnyen tisztíthatók, ennek köszönhetően mindig kifogástalanul néznek ki. A bőr lábtartó jellegzetes textúrája és megjelenése pótolhatatlan belső dekoráció, amely stílusos jelleget kölcsönöz és stílusosan pihenhet.

A praktikus és kényelmes lábtartók alábecsült bútorok, amelyeket érdemes otthon és a munkahelyen tartani.