Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 58 000 termék
{{ aa_name() }}

Puffok

Puffok

Puff ülésre, kikapcsolódásra, mindenre

A puff a lakberendezés univerzális eleme. Sokféleképpen használható, bár a legfontosabb minden bizonnyal az ülés megengedése. Puffok gyakran találhatók a tornácokon és a folyosókon, mert a cipő felvétele közben ülhet rajtuk. Nagyon kényelmes, gyakran használják nagyobb találkozókon, amikor nincsenek teljes méretű székek. A puff semmiképpen sem minősül alacsonyabb besorolásúnak, mint egy karosszék vagy szék - mindenkinek tetszik! A puffok hengeresek, kocka alakúak vagy téglalap alakúak, de szabálytalanabb alakok is megtalálhatók.

Pouffe tárolóval, amelyben elrejthet bármilyen tárgyat

A puffokban rejlő rejtekhelyek már régóta ismertek. Tökéletesek apró tárgyak, általában cipőfényezés, pótkulcsok vagy papucsok elrejtésére. A kockák (vagy néha hengerek) szabályos nyílása és alakja megkönnyíti a még nagyobb virágok elrejtését a puff belsejében. A kesztyűtartó könnyen és kellemesen kinyílik.

Puff a csarnokba? Biztos!

A teremben lévő puffa remek ötlet! Az egyes szobákból történő könnyű hozzáférés lehetővé teszi a puffa gyors mozgatását, és a nehezebben elérhető polcok elérését a szekrényben vagy a konyhai burkolat felett. A csarnokban egyre gyakrabban lehet cipőt venni. Annál is inkább, szinte tökéletesnek tűnik az ötlet, hogy puffot helyezzenek a terembe.

Kárpitos puffa, a divat legújabb kiáltása

A kárpitozott puffa filmekből vagy sorozatokból ismert. Szinte bármilyen formát ölthet, így ízléstől függetlenül mindenkinek tetszeni fog. A kárpitozott puffok időtlen eleganciája segít a ritkábban meghívott vendégekkel való találkozókon, mert ... beszélgetési témaként szolgál. A leggyakrabban a zöld vagy a szürke színt választják, bár a katalógus fekete és arany színeket is tartalmaz. A kárpitozott pufferek merész, élénk színeit választják egyre gyakrabban - akkor ők a domináns akcentus a szobában. Ennek ellenére a klasszikus színek határozottan dominánsak, nem túl impozánsak és egyetemesek az érzékelésben.

Puffok