Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 58 000 termék
{{ aa_name() }}

Táblázatok

Táblázatok

Praktikus és stílusos étkezőasztalok

Kétségtelen, hogy az asztal minden étkező szíve. Vele ülnek le a háztartás tagjai napi étkezésükre. A vendéglátó barátokat és rokonokat is itt látják vendégül. Az asztal gyakran tanúja olyan fontos eseményeknek is, mint például a születésnapok, az évfordulók és a karácsonyi vacsora. Mielőtt megvásárolná ezt a bútordarabot, érdemes megfelelően mérlegelni a jövőképét. Az étkezőasztalnak nemcsak jól kell kinéznie, hanem praktikusnak és masszívnak is lennie.

Faasztalok - klasszikus és időtlen

A fából készült asztalok az egyik legnépszerűbb bútor. A modellek többsége időtlen, modern és klasszikus belső terekkel egyaránt illik. Az árnyalatok nagy választéka szintén előnyt jelent. A természetes, világos fa tónusok, például a sonoma a legjobb választás a kortárs étkezők számára. Azok számára, akiknek fontos az elegáns belső tér, sötétebb színek, például wenge ajánlott. A fából készült asztalok gyakran egyszerű, minimalista változatban készülnek. Találhat azonban olyanokat is, amelyekből nem hiányoznak érdekes részletek hajlított lábak vagy faragott láda formájában.

Kerekasztalok - sok előnnyel rendelkező bútorok

kerek asztalokat is gyakran választanak az ebédlőhöz. Különösen nagy szobákban néznek ki jól, központi helyen elhelyezve. Ilyen bútorokkal szabadon beszélgethet, akár nagyobb csoportban is. Így tökéletesek otthoni partikhoz. Könnyedén hozzáadhat egy további széket az asztalhoz, kerek tetejű. Nem kell attól sem tartania, hogy a vendégek egy részének a sarokban kell ülnie.

Divatos ipari asztalok

Az asztaltervezés az egyik legfontosabb szempont a kiválasztásához. Jelenleg az abrosz formájú kiterjedt borítókat elhagyják, ennek köszönhetően az asztal teljes dicsőségében megmutatkozhat. A jelenlegi trendek között a vezető helyet foglalják el az ipari asztalok , amelyek egyszerre modernek és elegánsak. A legelterjedtebbek a modellek fából készült tetejű acél alapon. Választhat azonban eredetibb változatot kerámia vagy márvány tetejével.