Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Irodai székek

Irodai székek

Ergonomikus és kényelmes irodai szék

Az irodai munka megfelelő szervezéséhez mindenekelőtt kényelmes és funkcionális belső térre van szükség. A legfontosabb bútor az íróasztal és a szék. Ennek a két elemnek meg kell egyeznie a belső kialakítással, de mindenekelőtt biztosítania kell a kényelmet munka közben.

Az irodai fotel leggyakrabban természetes bőrből vagy ökobőrből készül. Az üzlet különféle típusú bőrszékeket kínál. Amellett, hogy elegánsnak és rendkívül divatosnak tűnnek, kivételes kényelmet biztosítanak akár sok órás munka során is.

A kényelmes ülés elengedhetetlen. Nem lehet túl puha vagy túl kemény, és tökéletesen profilozottnak kell lennie. Így van ez a szék támlájával is. A gerinc természetes görbéit kell követnie. Legyen olyan kartámasz is, amely megkönnyíti a kezét és megkönnyíti a gépelést.

Irodai szék - mobil és állítható

Az áruház kínálatában számos irodai szék modell található, amelyek az Ön igényeihez igazíthatók. A leggyakrabban kerekes foteleket vásárolják, mert megkönnyítik a mozgást anélkül, hogy felállnának az íróasztaltól. A kerekeknek jó minőségű anyagból kell készülniük, hogy zajtalanul mozogjanak és ne karcolják a padlót. Javasoljuk az forgatható irodai székeket is, amelyek megkönnyítik a munkát.

Az állítható asztali székek garantálják a kényelmet és a biztonságot

A jó minőségű asztali széknek is megfelelő beállítással kell rendelkeznie. Az ülés leeresztése és emelése elengedhetetlen. Néhány modell háttámla állítással van felszerelve, ami sok ember számára nem annyira fontos, másoknak viszont szükséges. A keze jó pozíciója a kartámaszon és a szilárd talaj a padlón szintén fontos tényező, amelyet szem előtt kell tartani.

Asztali szék - válassza ki az Önnek megfelelő stílust

Kínálatunkban különböző típusú székek találhatók, amelyek könnyen illeszthetők bármilyen belső térbe. Az íróasztal elegáns bőrszékei minden bizonnyal klasszikus és elegáns irodákban helyezkednek el. Stílusosan a modern és minimalista irodákhoz illeszkedő székeink is vannak.

Műanyagból vagy fémből készült aszkéta vagy eredeti formában - mindig fenomenálisnak tűnnek. Természetesen nem mindenki választ keményebb üléssel ellátott asztali széket , különösen hosszú munkaidő esetén. Vannak azonban olyanok is, akik nem tudnak elképzelni egy irodát eredeti és tervezői szék nélkül.

Az asztali fotel érdekes módon meghatározhatja a belső teret. Ha tökéletesen illeszkedik irodájához vagy otthoni stúdiójához, nemcsak egy kényelmes bútordarabot, hanem egy elrendezési kiegészítőt is szerez.