Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Tervezze meg világítását a Lunares segítségével

Ügyfeleink elvárásainak teljesítése érdekében olyan szolgáltatást kínálunk, amely a világítótestek kiválasztását tartalmazza az ügyfél elvárásainak megfelelően. Lépjen kapcsolatba velünk, írja le az igényeit a lehető legszélesebb körben, mi pedig kiválaszthatjuk a világítást, és különleges kedvezménnyel készítünk ajánlatot.

Design világítás Lunares-szel

A belsőépítészet összetett téma. Úgy tűnhet, hogy a megfelelő anyagok, bútorok és kiegészítők kiválasztása jelenti a sikeres elrendezést. Bármely tér valódi „felül és fölött” a világítása. A jól megválasztott világítási kialakítás kihozza az esztétikai tulajdonságait a belső térből, hangsúlyozhatja a színeket és a textúrákat, és biztosíthatja az elrendezett felület kényelmes és biztonságos használatát.

Hol kezdjem?

A világítás kialakítása egyedileg, a megrendelő igényeinek megfelelően történik. Fontos számunkra a műszaki paraméterek, valamint az elérni kívánt hatás. Ebből a célból ismerni kell az ügyfél világítási igényeit, különös tekintettel:

  • Mit szeretne megvilágítani (ház, lakás, szoba, hálószobák, konyha, kert, épülethomlokzat, udvar, iroda, csarnokok, gyár)?
  • Milyen felületet szeretne megvilágítani?
  • Hány szoba és milyen szoba?
  • Milyen stílust keres a világításhoz?
  • Milyen színeket?
  • Milyen termék szabvány (gazdasági, közepes, prémium)?
  • Milyen költségvetést szeretne költeni a világításra, ha ezt már tudja?
  • Mennyire van szükségünk ránk a megrendelés feldolgozásához?
  • Ha szobatervei és / vagy műszaki rajzai vannak, kérjük, csatolja őket hozzánk,
  • Ne felejtse el elérhetőségeit (e-mail, telefon)
Vegye fel a kapcsolatot szakemberünkkel, aki elemzi az Ön igényeit, és elkészíti az ajánlatot, amelyet ezután elküldünk az Ön e-mail címére.
Łukasz Kocaj - Világítási szakember
Łukasz Kocaj
Világítási szakember

A nappali világítás elrendezése - stílusosan és otthon elhagyása nélkül.

Eddig a „világítástervezés” témája nem volt lehetséges anélkül, hogy meg kellett volna találni a megfelelő irodát, és sok megbeszélést folytattunk egy tanácsadóval az elvárásaink bemutatása érdekében. Az eltöltött idő nem mindig garantálja, hogy a projekt sikeres lesz. Gyakran előfordul, hogy az átgondolatlan műszaki paraméterek megakadályozzák a kiválasztott lámpatestek felszerelését, és a tervezési folyamat újrakezdődik. Ügyfeleink elvárásainak való megfelelés érdekében létrehoztunk egy online szolgáltatást, amely megtakarítja az Ön idejét és egyúttal egy jól átgondolt világítási tervet hoz létre.

Mennyibe kerül egy világítási projekt?

Új lakás berendezése során gyakran sok kiadással és váratlan költségekkel kell szembenéznünk. A belsőépítészeti folyamatban először a padlóválasztásról, a falak, a bútorok színéről és végül a világítás megvásárlásáról döntünk. A költségvetés ebben a szakaszban általában sokkal „karcsúbb”, mint a projekt elején. Új szolgáltatást kínálunk Önnek, amelynek esélye van arra, hogy kínálatunk állandó részévé váljon. Önnek nem kell felszámolnia a világítás kiválasztásának költségeit az elrendezéshez, és emellett vonzó kedvezményt kap a kiválasztott világítótestekre.

A lakás modern világítása - esztétikailag és gyakorlatilag.

A helyiségtől függetlenül otthonunk világításának legalább két tulajdonságnak meg kell felelnie - legyen praktikus és hangsúlyozza az elrendezés szépségét. A kiválasztott lámpatesteknek meg kell felelniük a megvilágítási követelményeknek a fényintenzitás, a tükröződés elleni védelem mértéke és a színvisszaadás tekintetében. Ezek a paraméterek lehetővé teszik, hogy belülről kihozza a szépségét. Egy másik kihívás a lámpák műszaki szempontjai. Figyelembe kell venni a helyiségben való elrendezésüket és a jövőbeni felszerelésüket. Hasznos lehet, ha ismeri a felhasznált anyagok típusát, az ablakok és ajtók elhelyezkedését. Az utolsó elem a belsőépítészethez és a vásárlói elvárásokhoz igazított lámpatestek kiválasztása. A nagy hatás elérésének útja nem a legrövidebb, ezért érdemes ezen a területen szakember segítségét választani.

Mikor alakul át az otthoni világítástervezés belsőépítészetté?

Ha egy meglévő elrendezésben gondolkodunk a világítás megváltoztatásáról, kiderülhet, hogy nagyobb változásra van szükségünk, mert a tér már nem praktikus számunkra. A modern házat minimalizmus és elegancia, valamint stílusérzék jellemzi. Nem könnyű feladat, hogy a belső tér egyszerre ízléses és praktikus legyen. Egy ilyen feladat elvégzése meglehetősen problémásnak bizonyulhat, ami sok időt vesz igénybe. Aktívan együttműködünk a belsőépítészeti és kerttervezési, valamint a kereskedelmi épületek stb. Területén. Ezek tapasztalt stúdiók, amelyeket esztétika és az építészeti egész kiváló minősége jellemez. Javasoljuk, hogy használja szolgáltatásaikat .

Vegye fel a kapcsolatot szakemberünkkel

Łukasz Kocaj - Világítási szakember
Łukasz Kocaj
Világítási szakember

Talán érdekli ezeket a termékeket?

Beltéri világítás, Világítás a stílus szerint, Sínrendszer, Kültéri világítás, Izzók

Oszd meg ezt az oldalt