Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Boho Lights

A lámpa minden otthoni felszerelés egyik kulcseleme. A rá rendelt szokásos szerep, azaz a jó helyiségvilágítás mellett gyakran fontos dekoratív szerepet játszik. A közelmúltban a boho stílusú lámpák egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert. A boho stílus hosszú évek óta jól megy, de a közelmúltban a tervezők csempészik a lámpa tervezésébe. Hogyan lehet integrálni a boho lámpát egy otthoni elrendezésbe? Mi a teendő, hogy a különböző stílusok működjenek együtt? Ismerje meg tippjeinket!

Boho lámpa, vagy mi pontosan?

A boho stílus annyira megkülönböztető, hogy nehéz közönyösen elhaladni mellette. Szeretheted vagy utálhatod, de tagadható, hogy kétségtelenül figyelemfelkeltő. Boho gyakran társul olyan művészekkel, akik előmozdították a lét szabadságát és az avantgárd szemléletet a világban. A boho stílus biztosan nem vonzza a minimalistát. A természetes anyagok használata dominál, olyan textúrák és színek keverése, amelyek látszólag egyáltalán nem egyeznek egymással, de végül hangulatos és egyedi légkört teremtenek együtt. A boho lámpa olyan kiegészítő, amellyel némi avantgardot és természetet csempészhetünk a környezetünkbe. A Boho stílusú lámpák leggyakrabban pamutból, fából, fonottból vagy rattanból készülnek. Gyakran fonják őket, egyedi áttört szerkezetet hozva létre.

Boho medál lámpa a hálószobához? Bemutatjuk az évad forró trendjeit.

A Boho függesztett lámpa, azon kívül, hogy gyönyörű látványelem a szobában, egyediségét a fénykibocsátásnak is köszönheti. A boho lámpa árnyékokat vet át csipkeszerkezetén keresztül, ami egyedülálló háromdimenziós hatást kölcsönöz a helyiségnek. Ez a típusú modell nem biztos, hogy elegendő olyan helyiségekben, amelyek munkahelyünket alkotják, és erős, egyenletes megvilágítást igényelnek. A boho medállámpa tökéletes a hálószoba fő világításaként. Ez egy olyan helyiség, amelyhez nincs szükség erős fényforrásra. Az áttört lámpa finomságot és rejtélyt kölcsönöz a belső térnek, a keletkező szürkület és az etnikai légkör elősegíti az alvás higiéniáját.

Megtörni az unalmas minimalizmust? - Boho csillár.

Nem mindannyian rajongunk a belsőépítészet iránt, és van időnk mindegyik berendezést lépésről lépésre megtervezni. Nincs benne semmi furcsa, mert időigényes és átlag feletti esztétikai érzéket igényel. Ennek eredményeként gyakran kapunk egy szobát, amely minimalista, ugyanakkor ... unalmas. Ilyen helyzetben a boho csillár lehet a tökéletes megoldás, hogy életet leheljen az űrbe és megtörje a rutint. A piac jelenleg olyan széles modellválasztékot kínál, hogy mindenki biztosan talál magának valamit. A boho csillár megtörni fogja a mindenütt jelenlévő minimalizmust és karaktert ad a szobának, ez lesz az úgynevezett hab a tortán.

Boho stílusú lámpák - minden otthon kötelező?

A boho stílus vadsága és etnikai hovatartozása miatt biztosan nem mindenki számára való, túlzása pedig túlterheltnek érezheti magát. Senki sem mondja azonban, hogy menjünk végig, és teljesen változtassuk meg az egész ház belső kialakítását. Néha az apró felszerelések bevezetése, amelyek jelentéktelennek tűnhetnek, teljesen megváltoztathatja a szoba érzését. A boho éjjeli lámpa tökéletes módja annak, hogy besurranjon egy kis természetbe az otthonába. Tökéletes lesz olyan helyiségekhez, ahol nincs szükség egységes fényforrásra, vagy kiegészítő világításként a hangulatos hangulat megteremtéséhez. A Boho stílusú lámpák egy kis frissességet kölcsönöznek a belső térnek, és varázslatos, nyugtató aurát teremtenek, amely lehetővé teszi, hogy megnyugodjon az otthonon kívüli nehéz nap után.

Boho Lights