Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 58 000 termék
{{ aa_name() }}

Rögzítő lámpák

Rögzítő lámpák

A szoba világítása nagy jelentőséggel bír. Ez befolyásolja a munka és a tanulás hatékonyságát. Emellett a lámpák már régóta szerves részét képezik a belső térnek. Ha valaki egy asztali lámpát szeretne vásárolni, meg kell választania a világítás típusát és fényerejét. Az orvosok alacsony energiafogyasztású lámpák használatát javasolják, legfeljebb 60 wattos szórással. Ilyen fényviszonyok mellett a szemterhelés minimális lesz.

A lámpa típusa szerint:

  • Volfrám. A lámpa működési elve a következő: az elektromos áram áthalad a szálon. Felmelegszik és fényt bocsát ki. Ezek az úgynevezett alacsony költségvetésű asztali lámpák. Áruk mindenki számára elérhető.
  • Halogén. Hasonló elveken dolgoznak, csak a puffergáz van a lámpán belül. A halogén izzó előnye, hogy szétszórja a természetes sugárzási spektrumot és hosszabb élettartammal rendelkezik, mint a fent leírt asztali lámpák.
  • LED-ek. Megbízható és energiatakarékos fényforrás a munkaterület számára. Kényelmes munkakörülményeket hoz létre a dokumentumok vagy a számítógép segítségével. A LED-ek gyakorlatilag nem merülnek fel működés közben, nem félnek a sokkoktól, fényesen ragyognak, és nem villognak.

Asztali rögzítő lámpák

A világítás fontos otthoni és irodai tulajdonság. A kezdőknek a diákok és a sikeres vállalati igazgatók a munkahelyen kiváló minőségű fényforrásokat igényelnek. A modern rögzítő lámpák klasszikus eszköz, hasznos és tartósak, az eredeti változatban.

A rögzítő lámpákat úgy tervezték, hogy a rendeltetésétől függően egy asztalhoz vagy munkalaphoz rögzíthetők. Ez egy kényelmes konstrukció, mert a fényt a kívánt területre irányíthatja, így a világítás optimális szintjét érheti el. A rögzítő lámpa lehetővé teszi a fényforrás szabad mozgását az asztali felületen, valamint a lámpa magasságának az asztal fölé történő beállítását, amely optimális fényviszonyokat biztosít minden típusú munkához.

A LED-es lámpák új generációja optimális világítási szintet biztosít minden típusú munkához, nem okoz látási kellemetlenséget, tükröződést, és nem hoz létre fáklyákat és árnyékokat. Ez a LED-es világítás 10-szer kevesebb energiát fogyaszt, mint elődje.

A rögzítő lámpa kiváló lehetőség arra, hogy ne csak a diákok, hanem az otthon vagy a stúdióban dolgozó tervezők is dolgozzanak. A forgó rögzítésnek köszönhetően a lámpa mereven van rögzítve az asztallap felületéhez, és megengedi a meglehetősen nagy felület megvilágítását, ami különösen kényelmes nagy projekteknél, beleértve a rajzokat is. A termék ezüstszürke színe tökéletesen illeszkedik bármely üzleti, ifjúsági vagy diák belsejéhez.

Természetesen az irodai helyiségek és a szobák megvilágítása kissé más hangulatot teremt, mint a nappaliban. Itt megfelelő lámpákra van szükség. Az irodai lámpatesteknek két fontos funkciót kell egyidejűleg teljesíteniük: az asztali világítás megfelelő szintjének biztosítása érdekében, hogy elkerülhető legyen a szem megterhelése, és ezzel egyidejűleg megfeleljen a munkaterület kialakításának.

A rögzítő lámpák magas, kiváló minőségű és lenyűgöző kialakításúak. Egy példa erre a modern belső terek számára ideális irodai terminál lámpa. A készülék megbízható alapanyagból készül, a fémszerkezetnek köszönhetően a felhasználó bármelyik kiválasztott szögben irányíthatja a fényforrást. A modern és lenyűgöző kialakítás és a kiváló lámpastabilitás magas esztétikai igényekkel is kielégíti az embereket.

A klip lámpa tökéletesen illeszkedik belsejébe

A klipfények általában könnyűek és kompaktak. Az ilyen lámpák bármilyen helyzetben telepíthetők. Kis helyet foglalnak el és mentik az asztalteret. A klip lámpák által nyújtott előnyök: praktikus, funkcionalitás, jó kialakítás, elfogadható ár.

Ilyen világítás például egy fekete és ezüst csíptető lámpa, amely kis méretű. Az optimális megoldás az otthoni és munkahelyi világítás megszervezésére. Világos céltudatos fénysugarat ad, ezért széles körben használják olvasás és írás közben, finom részletekkel dolgozva. A kialakítás kényelmes szerelést biztosít, így biztonságosan felszerelhető a megfelelő helyre. A készülék állítható diffúzorral rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a gerendát egy rögzített rögzítőelem segítségével a megfelelő irányba irányítsa.

A flexibilis lábra szerelt LED klip lámpa könnyedén hajlítható bármilyen irányba, és a fénysugarat a megfelelő helyre irányítja. A kis klip biztonságosan rögzíti a lámpát az asztalra vagy a polcra, és a gazdaságos LED egyenletes és élénk fényt biztosít. Egy ilyen lámpa segít, ha valaki el akar olvasni, amikor a ház már alszik. A mobilitás, a praktikusság és a szép kialakítás az ilyen típusú világítás előnyei.