Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 58 000 termék
{{ aa_name() }}

Légtisztítók

Légtisztítók

Mindenki tudja, hogy a tiszta levegő mennyire fontos egész testünk létezéséhez és egészségéhez. Naponta belélegzünk és kilélegzünk oxigént. Átfolyik az egész testünkön, és ott hagyja, amit tartalmaz. A levegő is behatol a bőrbe, lélegzik is. Tehát a szennyezett levegő kellemetlen nyomokat hagy a szervezetünkben a szennyeződéséből.

A szennyezett levegő és hatása a szervezetre

Először nem biztos, hogy tisztában vagyunk azzal, hogy a szennyezett levegő milyen hatással van ránk. A testbe behatolva számos betegség, például autoimmun betegségek, rák és asztma okozója. Így az emberi keringési és légzőrendszer szenved a legjobban. Ezen ismeretek birtokában elkezdhetjük csökkenteni a mérgező levegő negatív hatásait.

Otthoni légtisztító

Az otthoni szobák egy olyan tér, amelyben szabályozhatjuk a levegő minőségét. Ennek a levegőnek elő kell segítenie egészségünket. A mai technológia lehetővé teszi a légtisztító berendezések felszerelését. Az úgynevezett légtisztító egy olyan technológia, amelyet a helyiségben lévő szennyeződések szűrésére és eltávolítására hoztak létre. Ez a készülék olyan légkört biztosít, amely mentes a méreganyagoktól, portól és egyéb allergénektől, amelyek egészségügyi problémákat okozhatnak. Az ilyen eszközöket úgy tervezték, hogy alvás közben is működjenek. Csendes működésük segít a nyugodt alvásban.

Légtisztító ionizátorral

Az ionizátoros légtisztító fejlettebb technológia. Segít ionos egyensúlyt teremteni a levegőben . Hiánya lehetővé teszi a szervezetre negatív hatást gyakorló mikroorganizmusok reprodukcióját. Szokatlan kíváncsiság az az információ is, hogy az ilyen típusú tisztítószerek által termelt ionok lehetővé teszik a vírusok semlegesítését, és megállítják az atkák szaporodását és a gombák fejlődését.

Allergiás légtisztító

Sajnos ma az allergia az egyik leggyakoribb oka a háztartási tisztítószerek telepítésének. A légtisztítók bizonyos értelemben üdvösséget jelentenek azoknak az allergiásoknak, akiknek jelentős légzési problémái lehetnek kint. A tisztító nem gyógyítja meg az allergiát, de az allergén allergének környezetből való eltávolításával megkönnyítheti a beteg embert. A megfelelő szűrők használata a tisztítókban lehetővé teszi az atkák, por, növényi pollen, penész spórák és mikroorganizmusok szinte teljes eltávolítását a levegőből.

Légtisztító a gyerekszobában

A gyermekek olyan emberek csoportjába tartoznak, akik különösen érzékenyek a légszennyezésre. Nincs teljesen kialakult immunrendszerük, ami azt jelenti, hogy könnyebben megbetegedhetnek, és korábbi korban allergiás betegség jeleit mutathatják. Ezenkívül a gyermekek nagyobb adag oxigént vesznek fel, mint a felnőttek. A legfontosabb az, hogy a gyermekszobában lévő tisztító biztosítja a csendes és hatékony munkát. Mint minden más helyiségben, a légnedvesítő funkcióval rendelkező tisztítók is hasznosak lehetnek. Szárazsága nem járul hozzá a rendszerek és szervek megfelelő fejlődéséhez.